Aarhus Universitetsforlag
Cover

Relationskompetence

En del af serien Pædagogisk rækkevidde (11) , og fagområdet


Udsolgt fra forlaget

{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}
Køb abonnement
72 sider
Paperback
ISBN 978 87 7184 418 4

Af


Del:

Mere om bogen

Om bogen

God undervisning handler ikke bare om faglighed, men også om relationer. Eleverne skal mærke, at lærerne er opmærksomme på dem og tager ansvar for den gode stemning i klassen. Det er forudsætningen for, at børn kan lære mest muligt og samtidig have det godt. Derfor må lærere vide, hvordan de handler relationskompetent i praksis.

Louise Klinge forsker i, hvordan lærere skaber relationer til deres elever, der enten fremmer eller hæmmer læring og udvikling. Hun har heldigvis mødt en masse glade børn i skolen, men også lagt nøje mærke til dem, der var kede af det eller ikke deltog i undervisningen. På den baggrund ved hun nu, hvordan lærere bevidst kan handle, så alle børn kan trives og udvikle sig – fagligt, socialt og personligt.

Reflektionsspørgsmål

Cecilie Harrits

DSC 0345

Cand.mag. i litteratur- og kunsthistorie og læreruddannet med linjefag i dansk og specialpædagogik. Cecilies ansvarsområder er pædagogik, uddannelse og psykologi samt litteratur- og kunsthistorie. Hun står i spidsen for serien Pædagogisk rækkevidde og varetager en række af forlagets samarbejder med kunst- og kulturinstitutioner. Cecilie er optaget af bæredygtig bogproduktion og grøn omstilling i forlagsbranchen.

Cecilie Harrits

Redaktør

Telefon: +45 28 40 50 30

cha@unipress.au.dk

Pressen skrev

Henrik Munch Jørgensen, lektør

”Bogen er en fantastisk udgivelse, som giver undervisere lyst og inspiration til at fokusere på og udvikle egen relationskompetence. […]. Bogen er yderst relevant for alle, der arbejder med børn og unge […].”

Anne Søgaard, inklusionkonsulent, Facebook

"Louise Klinges bog har helt særlige vigtige redskaber og fokuspunkter, der er konkrete og som rammer lige ned i hverdagens praksis og i voksne og børns hjerter."

"Nærværende og nok året vigtigste bog i forhold til social kapital."

Ove Christiansen, Kulturkapellet

”En virkelig god, letlæst og meget anbefalelsesværdig bog.”

Læs hele anmeldelsen her.

 

Presserum

I presserummet kan du finde pressemeddelelser og forsidebillede. Du er altid velkommen til at kontakte os her https://unipress.dk/kontakt/, hvis du mangler andet materiale.

Forside (jpeg)

Download pressemeddelelse (pdf-format)

Tilføjet til kurven

Gå til kassen