Aarhus Universitetsforlag

Handelsvilkår

Gældende pr. 1. marts 2021

Vedrørende varer købt på Aarhus Universitetsforlags hjemmeside. Der tages forbehold for udsolgte og udgåede varer samt for tastefejl og prisstigninger.

Hvis du har problemer med at gennemføre en ordre, er du velkommen til at kontakte forlaget.

Salgs- og leveringsbetingelser

Alle priser er gældende udsalgspriser inkl. moms. Momsregistrerede kunder kan angive deres CVR-nummer og derved blive fritaget fra at betale dansk moms. Ved levering til adresser uden for EU fratrækkes momsen automatisk.

Når du har gennemført en ordre, vil du modtage en ordrebekræftelse - normalt inden for få minutter. Du bedes kontrollere, at ordrebekræftelsen er korrekt. Kontakt forlaget, hvis du opdager fejl eller mangler.

Betaler du med kort, hæves beløbet på din konto, når dine varer afsendes fra forlagets lager. Bestilte bøger leveres som hovedregel inden for 3-5 hverdage, hvis bogen er på lager. Hvis der er problemer eller forsinkelser med leveringen, får du besked via e-mail. Til Europa vil bogpakken være fremme inden for en uge, og oversøisk forsendelse svinger fra 4-5 dage til 4-12 uger afhængigt af destinationsstedet. 

Forsendelser til Danmark (ekskl. Færøerne og Grønland) tillægges et ekspeditionsgebyr på 39 kr. Udgiften bortfalder ved køb for over 500 kr. Andre forsendelser tillægges et ekspeditionsgebyr, der beregnes efter vægt.

Levering af e-bøger

E-bøger og lydfiler leveres via en e-mail med et downloadlink. Du vil først modtage en ordrebekræftelse på e-mail og derefter en e-mail med et downloadlink.

Returbetingelser

I henhold til Forbrugeraftaleloven er der 14 dages fortrydelsesret på alle varer købt på internettet. Varen skal returneres til:

Aarhus Universitetsforlag

Finlandsgade 29

DK-8200 Aarhus N

Du skal selv betale returporto, og du har ansvaret for varen under forsendelsen. Vedlæg gerne ordrebekræftelsen, og sørg for, at varen er forsvarligt indpakket. Du får købesummen tilbage, såfremt varen tilbageleveres i samme stand, som du modtog den i.

Vi yder ikke fortrydelsesret på e-bøger og lyd-bøger, da disse leveres som straks-filer i en mail med download-link.  

Reklamation

Der er 24 måneders reklamationsret på alle varer. Har du modtaget varer, der er behæftede med fejl, eller har vi beklageligvis sendt dig en forkert vare, kan du naturligvis returnere eller ombytte varerne. Forlaget betaler i denne situation returportoen. Du skal reklamere inden for to måneder efter, at du har konstateret fejlen. Inden afsendelse af varen bedes du henvende dig til forlaget og forklare pro­blemet.

Der er ikke reklamationsret på e-bøger.

Aarhus Universitetsforlags ansvar

Det forudsættes, at du er bekendt med Aarhus Universitetsforlags handelsbetingelser. Aarhus Universitetsforlag har som sælger ansvaret for produktets kvalitet, og ethvert erstatningskrav vedrørende produktet rettes til os. Vi påtager os ikke yderligere ansvar for eventuelle forsinkelser og fejl, medmindre de er opstået forsætligt eller på grund af grov uagtsomhed. Aarhus Universitetsforlag påtager sig ikke ansvar for indirekte skader på varen. Vores kunder er beskyttet af de rettigheder, der fremgår af den gældende lovgivning angående dansk rets købe- og aftaleretslige regler.

Håndtering af personoplysninger

Aarhus Universitetsforlag ser ikke de kortoplysninger, du indtaster i købsprocessen. Kreditkortoplysninger formidles i en krypteret forbindelse via Dibs. Ordren gemmes som en cookie i din browser, men bliver ikke brugt af tredjepart til f.eks. tracking eller lignende. Vi behandler dine personlige oplysninger fortroligt og registrerer kun det, der er nødvendigt for at ekspedere handlen. Oplysningerne er kun tilgængelige for den, der gennemfører ordren. Dansk bogføringslov kræver, at vi opbevarer disse oplysninger i fem år.

Tilføjet til kurven

Gå til kassen