Aarhus Universitetsforlag

Kontakt

Aarhus Universitetsforlag A/S

Finlandsgade 29
8200 Aarhus N

Telefon: 53 55 05 42

Telefonen er åben alle hverdage fra kl. 09:00 til 15:00

E-mail: unipress@unipress.au.dk

CVR-nr. 3540 1245

Manuskripter og ideer til udgivelser sendes til forslag@unipress.au.dk.

Ideer kan drøftes med direktør Carsten Fenger-Grøndahl eller de enkelte redaktører.

Spørgsmål angående rettigheder sendes til Karina Bell Ottosen.

Carsten 18.jpg

Carsten Fenger-Grøndahl

Forlagsdirektør

Telefon:+45 29 86 27 60

E-mail: cfg@unipress.au.dk

Carsten er idehistoriker og var forlagschef, inden han i 2013 blev direktør. Sammen med sin kone har han skrevet og fotograferet til en række bøger og mange avisartikler. Carsten er medlem af bestyrelsen for Danske Forlag og Dansk Kulturinstitut, formand for Foreningen af Universitetsforlag i Danmark og bestyrelsesformand for Videnslyd A/S.

UH_1.jpg

Ulrik Hvilshøj

Forlagschef

Telefon:+45 51 99 60 50

E-mail: uhv@unipress.au.dk

Cand.mag. i lingvistik. Opgaver inden for strategisk og redaktionel ledelse, fundraising, logistik, IT, HR og administration. Ulrik har tidligere været direktør for Gads Forlag og formand for Danske Forlags bestyrelse.

Søren

Søren Mogensen Larsen

Redaktionschef

Telefon:+45 53 55 04 30

E-mail: sml@unipress.au.dk

Cand.mag. i litteraturhistorie. Søren arbejder primært med serien Tænkepauser og lægger ellers den redaktionelle linje sammen med de enkelte redaktører. Han begyndte sin redaktørkarriere på forlaget Turbine, men et barselsvikariat åbnede døren til universitetsforlaget.

Iben.jpg

Iben Borup Nielsen

Regnskabschef

Telefon:+45 53 55 07 72

E-mail: ibn@unipress.au.dk

Som cand.merc.aud. og regnskabschef har Iben kontrol over finanserne og styr på Navision, Jetreports og Excelark. Hun kom til forlaget fra et job i fødevaresektoren og har også Johnson Controls på sit cv.

Sanne

Sanne Lind Hansen

Redaktør

Telefon:+ 45 53 55 07 59

E-mail: slh@unipress.au.dk

Cand.mag. i etnografi og klassisk arkæologi og tillægsuddannelse fra Danmarks Journalisthøjskole. Sanne arbejder primært med antropologi, arkæologi og tidlig historie. Hun har desuden særligt ansvar for kommissionsaftaler - og en fortid på Antiksamlingen ved Nationalmuseet.

Cecilie

Cecilie Harrits

Redaktør

Telefon:+45 28 40 50 30

E-mail: cha@unipress.au.dk

Cand.mag. i litteratur- og kunsthistorie og læreruddannet med linjefag i dansk og specialpædagogik. Cecilies ansvarsområder er pædagogik, uddannelse, psykologi (bl.a. de to serier Pædagogisk rækkevidde og Didaktiske studier) og kunsthistorie. Hun har tidligere bl.a. arbejdet med kommunikation, kompetenceudvikling og videndeling. Inden hun kom til forlaget, var hun lærer i folkeskolen.

Karina

Karina Bell Ottosen

Redaktør

Telefon:+45 30 70 11 68

E-mail: kbo@unipress.au.dk

Cand.scient. i informationsvidenskab. Karina har ansvar for udvikling af internationalt samarbejde og forlagets tilstedeværelse i udlandet - dvs. for co-publicering, kontakt med distributører, salg af rettigheder og distribution af digitalt materiale. Det samfundsvidenskabelige område og udvikling af serien The Nordic World sorterer også under Karina, der har en fortid som redaktør i Gyldendal Akademisk og på Forlaget Ajour.

Thomas.JPG

Thomas Oldrup

Redaktør

Telefon:+45 53 55 01 59

E-mail: to@unipress.au.dk

Cand.mag. i historie og retorik. Thomas er ansvarlig for forlagets historieudgivelser og arbejder især med serien 100 danmarkshistorier, der ud over bøgerne omfatter videnspredning gennem en række partnere. Tidligere har han været dansk redaktør for bladet Alt om Historie, lavet radio, holdt foredrag, undervist og skrevet et hav af artikler og en halv snes bøger.

Maria.jpg

Maria Schaldemose Kristensen

Redaktør

Telefon:+45 31 17 66 78

E-mail: msk@unipress.au.dk

Cand.mag. i idéhistorie med en bachelor i biologi og en master i retorik og formidling. Maria er ansvarlig for forlagets naturvidenskabelige udgivelser og særligt for udviklingen af serien ScienceFaction. Hun har tidligere arbejdet med formidlingsledelse, strategi og uddannelse. Maria kom til forlaget fra Energimuseet og har i flere år været gymnasielærer.

Anne.jpg

Anne Hasseriis Jensen

Regnskabsmedarbejder

Telefon:+45 53 55 07 61

E-mail: ahj@unipress.au.dk

Som forlagets længst siddende medarbejder tog Anne handelseksamen i 1988 og blev kontoruddannet på forlaget i 1990. Hun har været med, fra der var tre medarbejdere og én computer til deling, og den årlige omsætning kunne skrives med seks cifre.

Pia.jpg

Pia Sandholm Olsen

Administrativ medarbejder

Telefon:+45 53 55 05 42

E-mail: pso@unipress.au.dk

Pia er ansvarlig for abonnementer, fakturering og distribution, og hun holder styr på forlagets eget lager og en mindre hær af pakkere. Hun er kontoruddannet og havde 25-års jubilæum på forlaget i efteråret 2015. Pia kender forlagets 2000 bøger i bagkataloget bedre end de fleste.

Dave

Dave Kensinger

Digital udvikling og teknisk support

Telefon:+45 53 55 08 95

E-mail: dk@unipress.au.dk

Bachelor i fly- og rumteknologi og master i militærhistorie og internationale relationer. Dave har en lang karriere bag sig som jagerpilot i det amerikanske luftvåben og en anden som projektleder i Terma. Komplicerede regneark, matematiske formler og it-systemer er Daves hjemmebane.

Pernille.jpg

Pernille Boll Vestergaard Jensen

Marketingkoordinator

Telefon:+45 53 55 06 28

E-mail: pje@unipress.au.dk

Cand.mag. i æstetik og kultur. Pernille arbejder som marketingkoordinator med forlagets nyhedsbreve, hjemmeside, sociale medier og markedsføring. Hun har en forkærlighed for køn og kultur, så når hun har fri, arbejder hun som redaktør på det feministiske magasin Friktion.

Amalie H.jpg

Amalie Heidmann

Marketingkoordinator - på barselsorlov

Telefon:+45 53 55 05 42

E-mail: ahe@unipress.au.dk

Cand.mag. i moderne kultur og kulturformidling. Amalie er født og opvokset i Aarhus, men har i en årrække boet i København, hvor hun har arbejdet på Gyldendal. Som marketingkoordinator står Amalie bl.a. for forlagets nyhedsbreve og forlagets profiler på de sociale medier.

Henrik

Henrik Jensen

Projektredaktør

Telefon:+45 53 55 06 67

E-mail: hj@unipress.au.dk

Cand.mag. i litteraturhistorie. Henrik redigerer primært bøger inden for litteratur og miljøvidenskab og står bl.a. bag serierne Verdenslitteratur og Miljøbiblioteket. Henrik startede på forlaget som ung praktikant i 2007 og har været rundt i mange hjørner på forlaget.

Anette

Anette Stoffersen

Projektredaktør

Telefon:+45 27 15 97 75

E-mail: as@unipress.au.dk

Cand.mag. i historie og kunsthistorie. Med mere end 30 års erfaring som forlagsredaktør inden for især historie, kunst, kultur og rejser er Anette en alsidig redaktør, der bl.a. har stået for storværkerne Dansk skolehistorie 1-5 og Holberg · Ludvig Holbergs hovedværker 1-22. Hun arbejder nu bl.a. med værker som Dansk Sproghistorie 1-6 og Dansk Bibliotekshistorie 1-2.

Leif V.S. Balthzersen

Leif V.S. Balthzersen

Projektredaktør

Telefon:+45 53 55 05 42

E-mail: lvsb@unipress.au.dk

Mag.art. i musikvidenskab. Leif har været musikchef for Sønderjyllands Symfoniorkester og Aarhus Symfoniorkester, ensemblechef for Århus Sinfonietta og er bestyrelsesformand for Aarhus Sommeropera. Han har desuden undervist på universiteter, Det Jyske Musikkonservatorium, Den Jyske Opera, højskoler, Folkeuniversitetet m.m.

Søren Hein Rasmussen.jpg

Søren Hein Rasmussen

Projektredaktør

Telefon:+45 53 55 05 42

E-mail: shr@unipress.au.dk

Søren er historiker med 25 års forskningskarriere på Aarhus Universitet bag sig. Han sprang i 2015 ud som selvstændig forskningsformidler, spiludvikler m.m., men skriver fortsat også bøger og artikler om lidt af hvert, dog primært inden for moderne historie og gerne om populærkultur. Søren redigerer især bøger om historie.

Jakob Vestergaard

Jakob Vestergaard

Projektredaktør

Telefon:+45 53 55 05 42

E-mail: jav@unipress.au.dk

Cand.mag. i medievidenskab og multimedia. Jakob arbejder som projektredaktør og har i en årrække været rejseredaktør for Dagbladet Information og selvstændig forlægger med eget mikroforlag. Han har tidligere været ansat som redaktør i Politikens Hus og som medieforsker i DR.

Lisette Agerbo Holm

Lisette Agerbo Holm

Projektredaktør

Telefon:+45 53 55 05 42

E-mail: lah@unipress.au.dk

Cand.mag. i litteraturhistorie og æstetik og kultur med tillægsuddannelsen fra Danmarks Journalisthøjskole. Hun arbejder freelance som redaktør af fag- og skønlitteratur og som oversætter af primært ungdoms- og børnebøger. Som forfatter af fagbøger til indskolingen har hun titler i bagkataloget om alt lige fra kaniner til reformationens bagmand, Martin Luther.

Bjørn Rabjerg.jpg

Bjørn Rabjerg

Projektredaktør

Telefon:+45 53 55 05 42

E-mail: bra@unipress.au.dk

Cand.mag. i filosofi med sidefag i dansk, ph.d. i religionsfilosofi. Bjørn har siden 2010 været forsker ved afdeling for teologi ved Aarhus Universitet, hvor han primært har beskæftiget sig med eksistenstænkning, med fokus på K.E. Løgstrup og Søren Kierkegaard.

Martine.jpg

Ane Martine Lønneker

Projektredaktør

Telefon:+45 53 55 05 42

E-mail: aml@unipress.au.dk

Ph.d. i litteraturhistorie og æstetik og kultur. Martine arbejder freelance som redaktør. Hun er også universitetslærer og har undervist i litteraturhistorie og formidling. Når hun ikke sidder på kontoret og tænker over teksters form og flow, synger hun ofte klassisk kormusik.

Silja

Silja Sørensdottir Bertelsen

Marketingassistent

Telefon:+45 53 55 05 42

E-mail: sbe@unipress.au.dk

Silja studerer kunsthistorie på Aarhus Universitet og er assistent i forlagets marketingsafdeling. Her arbejder hun bl.a. med at opdatere sociale medier, hjemmesiden, annoncer og kundeservice. Hun har en særlig interesse i dansk samtidskunst, og hun brænder for at arbejde i digitale designprogrammer og formidle kunsten, så alle føler sig velkomne.

Unavngivet 1 Laura (4)

Laura Prip Thorsen

Marketingassistent

Telefon:+45 53 55 05 42

E-mail: lpt@unipress.au.dk

Laura studerer nordisk sprog og litteratur på Aarhus Universitet og arbejder som marketingassistent på forlaget. Her beskæftiger hun sig bl.a. med opdatering af sociale medier, hjemmesiden, salg og kundeservice. Hun brænder for litteratur, formidling og medier og interesserer sig især for politisk samtidslitteratur, der kan være med til at gøre en forskel i samfundet.

IMG 5971 (2)

Amalie Bluhm Petersen

Redaktionsassistent

Telefon:+45 53 55 05 42

E-mail: abp@unipress.au.dk

Amalie studerer engelsk ved Aarhus Universitet og er redaktionsassistent på forlaget med opgaver inden for bl.a. billed- og rettighedssøgning. Hun har altid været meget interesseret i ord og vidensformidling og stiftede bekendtskab med bøgernes vide verden, da hun arbejdede som ekspedient i Arnold Busck.

Benedikte

Benedikte Birkkjær

Redaktionsassistent

Telefon:+45 42 41 02 61

E-mail: bb@unipress.au.dk

Benedikte er bachelor i historie og kandidatstuderende i retorik ved Aarhus Universitet. Hun er redaktionsassistent på serien 100 danmarkshistorier, hvor hun især arbejder med billedsøgning og rettighedsarbejde. Benedikte har tidligere arbejdet som freelancejournalist og udviklede da en forkærlighed for tilgængelig og inspirerende formidling af historiske begivenheder.

Billede-paa-vej.png

Brian Traantoft Rasmussen

Redaktionsassistent og freelancejournalist

Telefon:+45 61 70 88 25

E-mail: btr@unipress.au.dk

Cand.soc. i Development and International Relations og stud.mag. i historie. Brian er redaktionsassistent på serien 100 danmarkshistorier og freelancejournalist på nyhedsmediet Vid&Sans. Når fritiden kalder, skriver han artikler om migration, kristen kropsforståelse og stærkmandskultur. I en ikke så fjern fortid huserede Brian i Nationalmuseets gemakker som historisk konsulent og museumsinspektør.

IMG 5949 (2)

Julie Pedersen

Praktikant

Telefon:+45 53 55 05 42

E-mail: jup@unipress.au.dk

Julie er stud.mag. i engelsk og begyndte på forlaget som pakker på lageret, men er nu rykket ind på kontoret som redaktionsassistent. Hun er en læsehest med en særlig interesse for udenlandske kulturer og internationalt samarbejde og har blandt andet været på udveksling i USA.

mia (002).jpg

Mia Gaudern

Korrekturlæser

Telefon:+45 53 55 05 42

E-mail: unipress@unipress.au.dk

MPhil i kultur og kritik fra University of Cambridge og DPhil i engelsk litteratur fra University of Oxford. Mia redigerer og korrekturlæser engelske manuskripter for forlaget, hovedsageligt inden for arkæologi og sociologi. Mia bor i Oxford, England, og er ansvarshavende redaktør af universitetsavisen Oxford University Gazette.

Heidi Flegal.jpg

Heidi Flegal

Oversætter

Telefon:+45 53 55 05 42

E-mail: unipress@unipress.au.dk

Translatør og tolk i engelsk fra Aarhus Universitet i 1992. Freelancer siden 1999. Efternavnet antyder det amerikanske fædrene ophav og den blandede opvækst i Pennsylvania og Danmark, med to modersmål til følge. Målsproget er ofte engelsk, f.eks. når udvalgte bøger i Tænkepause-serien skal bearbejdes og oversættes til Reflections.

Hans Ørbæk.jpg

Hans Ørbæk

Korrekturlæser

Telefon:+45 53 55 05 42

E-mail: unipress@unipress.au.dk

Cand.mag. i litteraturvidenskab samt middelalder- og renæssancestudier. Hans er ekstern korrekturlæser på mange af forlagets udgivelser, lige fra de små Tænkepauser til det omfattende Holbergværk. Han har bl.a. oversat det middelalderlatinske epos "Waltharius" til dansk og startede i 2014 sit eget korrekturbureau, Errata.

Søren M. Tekst (4)

Søren Schultz Jørgensen

Ansvarshavende chefredaktør på Vid&Sans

Telefon:+45 40 60 51 24

E-mail: ssj@vidogsans.dk

Ph.d. i mediesociologi og cand.scient.pol. – med en fortid bl.a. som ejer af medievirksomheden Kontrabande, redaktionschef og udviklingsdirektør på Ugebrevet Mandag Morgen. Søren står i spidsen for udviklingen af det forskningsbaserede nyhedsmedie Vid&Sans, der går i luften i efteråret 2021. Medlem af bestyrelsen for Det Danske Filminstitut og Den Fynske Bladfond.

Maja Ny (1)

Maja Jensen

Journalist og projektudvikler på Vid&Sans

Telefon:+45 28 10 56 28

E-mail: mj@vidogsans.dk

Maja er cand.mag. i medievidenskab og med på det hold, der skal opbygge det forskningsbaserede nyhedsmedie Vid&Sans. Maja har været vært og tilrettelægger på Videnslyds brede videnskabsprogram på Radio4, Kraniebrud, og på Videnslyds podcastserie Heads up!, som er målrettet de 15-25 årige. På Vid&Sans er det bl.a. Majas opgave at sikre en stærk lydside.

Tore (1)

Tore Bonnerup

Journalist på Vid&Sans

Telefon:+45 53 55 05 83

E-mail: tb@vidogsans.dk

Cand.public. i analytisk journalistik. Tore arbejder som journalist, derudover er han ansvarlig for Vid&Sans’ nyhedsbreve, marketing og SoMe. Tidligere har han været webredaktør på Illustreret Videnskab og journalist på Videnskab.dk.

Hiva

Hiva Ahmadi

Journalist på Vid&Sans

Telefon:+45 22 20 68 69

E-mail: hiva@vidogsans.dk

Uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Hiva skriver artikler om især natur, sundhed, teknologi og miljø og har arbejdet som videnskabsjournalist i fem år – senest på Aalborg Universitet.

Kalle

Kalle Jørgensen

Redaktør på Vid&Sans

Telefon:+45 30 11 31 64

E-mail: kj@vidogsans.dk

Bachelor i dansk og filosofi. Kalle har i mere end 20 år arbejdet med journalistik, kommunikation og redaktionel ledelse, bl.a. som mangeårig redaktionschef på Ugebrevet Mandag Morgen og i freelancevirksomheden Invisible Inc. Som redaktør på Vid&Sans arbejder Kalle med tekstredigering og redaktionel planlægning.

Karen

Birta Karen Haraldsdottir

Marketingassistent hos Vid&Sans

Telefon:+45 22 81 06 06

E-mail: bkh@vidogsans.dk

Karen er bachelor i international virksomhedskommunikation og kandidatstuderende i engelsk erhvervssprog og international erhvervskommunikation ved Aarhus Universitet. Hun er marketingsassistent hos Vid&Sans, hvor hun beskæftiger sig med opdatering af sociale medier og nyhedsbreve.

Ruth Anne

Ruth-Anne Degn Dausell

Grafisk assistent hos Vid&Sans

Telefon:+45 51 50 85 70

E-mail: rad@vidogsans.dk

Ruth-Anne studerer kommunikationsdesign på Designskolen i Kolding og arbejder som designer på nyhedsmediet Vid&Sans. Her skaber hun bl.a. infografikker og illustrationer og står for bearbejdning af fotos til artikler. Hun er særligt interesseret i design, samtidskunst og poesi – og ikke mindst de flydende grænser mellem de tre udtryksformer.

Anne.png

Anne Engedal

Direktør for Videnslyd

Telefon:+45 60 16 98 30

E-mail: aen@fuau.dk

Cand.mag. i filosofi og litteraturhistorie. Som chef for Videnslyd har Anne overblikket over økonomi, langsigtet produktionsplanlægning og kommunikation. Hvis du har en idé til et nyt initiativ, Videnslyd bør kaste sig over, er det Anne, du skal have fat i. Anne har en fortid som redaktør og projektleder på Folkeuniversitetet og er bestyrelsesmedlem i netmediet Solidaritet.dk.

Andrew foto.png

Andrew Davidson

Podcastredaktør på Videnslyd

Telefon:+45 29 80 85 56

E-mail: ada@unipress.au.dk

Cand.mag. i engelsk og musikkultur. Andrew arbejder som producer og tilrettelægger på Videnslyd med særligt ansvar for programmet Vildspor. Når han ikke er i felten med en mikrofon, sidder han som regel opslugt af at klippe det hele sammen til en reportage, hvis han da ikke står i studiet sammen med programmernes værter. Andrew er af dansk og australsk afstamning og næstformand i Center for Podcasting.

Kasper.png

Kasper Wegener Friis

Tilrettelægger på Videnslyd

Telefon:+45 42 42 74 36

E-mail: kpf@unipress.au.dk

Kasper er journalist med erfaring fra en række redaktioner hos DR og eget kommunikationsfirma. På Videnslyd har han fokus på programmet Kraniebrud og går næsten hver dag glad hjem fra arbejde, fordi programmet byder på ny viden, der tilfredsstiller hans store nysgerrighed og videbegær.

Emil H.png

Emil Hoffmann Nielsen

Vært på Videnslyds Radio4-program Kraniebrud

Telefon:+45 60 93 07 27

E-mail: eni@unipress.au.dk

Emil er vært og tilrettelægger på Videnslyds brede videnskabsprogram, Kraniebrud, som sendes hver eftermiddag på Radio4. Emil har en baggrund i det naturvidenskabelige, der sammen med det tekniske område er hans faglige hjemmebane. Interessefeltet dækker også det samfundsfaglige og det historiske, specielt arkæologien. Fortiden gemmer på en del børne-tv og anden vidensformidling til børn og unge.

Ditte.png

Ditte Maj Gregersen

Vært på Videnslyds Radio4-program Kraniebrud

Telefon:+45 21 42 98 49

E-mail: dmg@unipress.au.dk

Ditte er vært og tilrettelægger på Videnslyds brede videnskabsprogram, Kraniebrud, som sendes hver eftermiddag på Radio4. Som cand.mag. i dansk og dramaturgi har Ditte studeret i både København og Aarhus, og i 11 år har hun arbejdet som gymnasielærer og efterskolelærer i det fynske og jyske. Radio4's lyttere vil dog vide, at de københavnske aner ikke lader sig skjule.

Rasmus.png

Rasmus Ejrnæs

Vært på Videnslyds Radio4-program Vildspor

Telefon:+45 20 20 58 29

E-mail: rasmus@bios.au.dk

Rasmus er seniorforsker ved Institut for Bioscience med en ph.d. og 25 års forskning i Danmarks biodiversitet bag sig. Han brænder for oplysning – både opdagelsen af nye resultater og sammenhænge og formidlingen af viden til offentligheden. Sideløbende med sin karriere som forsker og rådgiver skriver han bøger, kronikker og klummer.

Emil S.png

Emil Skovgaard Brandtoft

Feltreporter på Videnslyds Radio4-program Vildspor

Telefon:+45 23 36 90 47

E-mail: esb@nathist.dk

Emil er uddannet biolog fra Aarhus Universitet med speciale i danske dagsommerfugle. En stor del af fritiden går med at se på fugle, særligt fuglenes træk forår og efterår. Emil er ansat i formidlingsafdelingen på Naturhistorisk Museum i Aarhus, hvor han bl.a. er projektleder for det store projekt "99 arter at se, før du bliver voksen". Sammen med sin kæreste og medreporter på Vildspor driver han bloggen Naturhistorier.dk.

Lærke.png

Lærke Sofie Glerup

Feltreporter på Videnslyds Radio4-program Vildspor

Telefon:+45 92 44 46 52

E-mail: lsgh@fuau.dk

Lærke er uddannet biolog med tilvalg i journalistisk formidling. Når hun ikke er i felten for at optage reportager til programmet Vildspor, styrer hun det naturvidenskabelige undervisningsprogram på Folkeuniversitetet. I fritiden er hun dog også tit at finde i felten sammen med kæresten og medreporteren Emil. Sammen driver de bloggen Naturhistorier.dk, hvor du kan læse om deres naturoplevelser.

Emmany.jpg

Emma Elisabeth Holtet

Tilrettelægger og producer på Videnslyd

Telefon:+45 26 99 13 56

E-mail: eeh@unipress.au.dk

Emma er tilrettelægger og producer på Videnslyd og arbejder primært med programmerne Vildspor og Kraniebrud. Hun er ved at færdiggøre sin kandidat i Analytisk journalistik og har en bachelor i Teatervidenskab. Udover at interessere sig for teater og radio har Emma en særlig passion for britisk comedy og nordgrønlandsk kultur.

Sejer M. Tekst

Sejer Villadsen

Lyddesigner og producerassistent

Telefon:+45 20 46 99 78

E-mail: svi@videnslyd.dk

Sejer er lyddesigner og tilrettelægger. Han klipper Videnslyds podcasts og har særlig fokus på det mættede lydunivers. Derudover er han ansvarlig for en række programmers lydlige identitet. Hans passion for at fange den gode optagelse gør ham til den ideelle lydmand på Vildspors reportager. Sejer er tæt på at færdiggøre en PBA i Lyddesign fra Sonic College.

Julie M. Tekst

Julie Meldgaard Harboe

Tilrettelægger

Telefon:+45 28 76 41 39

E-mail: jmh@unipress.au.dk

Julie er kandidatstuderende i analytisk journalistik og i praktik på Videnslyd i efteråret 2021. Hun har tidligere arbejdet med at skabe vidensarrangementer og festivaler hos Folkeuniversitetet i Aarhus. Med en baggrund i medievidenskab er hendes yndlingsbeskæftigelse at dykke ned i et nyt serieunivers. Når der er tid til nørderier, har hun specielt en interesse for kroppen, køn og politik.

Tilføjet til kurven

Gå til kassen