Aarhus Universitetsforlag
Cover

50 værker

Højdepunkter i verdenslitteraturen

En del af serien 50 højdepunkter (6) og fagområdet


Forudbestil

Tak for din interesse i 50 værker: Højdepunkter i verdenslitteraturen. Bogen udkommer 26. oktober 2018. Hvis du udfylder denne formular, giver vi dig besked, når bogen kan leveres.

Tak for din forudbestilling. Du hører fra os når 50 værker: Højdepunkter i verdenslitteraturen er klar til bestilling 26. oktober 2018.

Køb abonnement
352 sider
Hardback
ISBN 978 87 7184 374 3

Redigeret af
og


Del:

Mere om bogen

Om bogen

50 værker. Højdepunkter i verdenslitteraturen introducerer til de uomgængelige klassikere, til de populære læserfavoritter og de mere ukendte mesterværker, der har formet verdens littera­turhistorie. Fra det 4000 år gamle Gilgamesh og persisk lyrik til Shakespeare, japanske haiku og en ny grafisk roman. Fra Homer til Don Quijote, H.C. Andersen og Harry Potter. Bogens bidragydere er danske eksperter, der i korte kapitler skriver engageret og formidlende om deres yndlingsværker fra verdenslitteraturen og i ord og mange billeder fortæller, hvorfor og hvad der er så fascinerende og vedkommende ved litteraturen.

Bogens 50 kapitler er samtidig personlige invitationer; de er breve fra én læser til en anden med opfordringen om at læse netop dette højdepunkt. For en litterær klassiker ændrer ikke kun litteraturhistorien. Den ændrer også læseren. Og en klassi­ker skal man ikke læse af pligt. Man skal læse den, fordi den kan give sjældne oplevelser, udfordre vanetænkning og formulere almenmenneskelige konflikter, så vi – måske – ser os selv og vores verden på ny.

Anette Stoffersen

Anette

Cand.mag. i historie og kunsthistorie. Med 30 års erfaring som forlagsredaktør inden for især historie, kunst, kultur og rejser er Anette en alsidig redaktør, der har stået for storværket Dansk skolehistorie og nu primært arbejder med to andre storværker, Dansk Sproghistorie 1-6 og Ludvig Holbergs hovedværker 1-22.

Anette Stoffersen

Redaktør

Telefon: +45 27 15 97 75

as@unipress.au.dk

Tilføjet til kurven

Gå til kassen