Aarhus Universitetsforlag
Cover

Mobning

En del af serien Pædagogisk rækkevidde (9) , og fagområdet


{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}
Køb abonnement
72 sider
Hardback
ISBN 978 87 7184 284 5

Af


Del:

Mere om bogen

Om bogen

Det er aldrig et barns skyld, hvis det bliver mobbet i skolen. Uanset om det sker i undervisningen, i frikvartererne eller på de sociale medier. Årsagerne skal findes i fællesskabet. Derfor må lærere se på kulturen i klassen, når de vil forebygge og forhindre mobning.

I 20 år har Helle Rabøl Hansen arbejdet mod mobning. Først som fuldmægtig i Børnerådet, siden som jurist i en NGO og som mobbeforsker på Aarhus Universitet. Derfor ved hun både, hvordan vi afslører mobningens skjulte mønstre og forhindrer, at de viser sig blandt børn i skolen.

"Om stilen i denne her bog vil jeg sige, at den rammer plet i forhold til målgruppen. Den er meget fint beskrevet, indsigtsfuld, ordentlig og meget elegant."

Ditte Dalum Christoffersen, lektor Professionshøjskolen Absalon

Cecilie Harrits

DSC 0345

Cand.mag. i litteratur- og kunsthistorie og læreruddannet med linjefag i dansk og specialpædagogik. Cecilies ansvarsområder er pædagogik, uddannelse og psykologi samt litteratur- og kunsthistorie. Hun står i spidsen for serien Pædagogisk rækkevidde og varetager en række af forlagets samarbejder med kunst- og kulturinstitutioner. Cecilie er optaget af bæredygtig bogproduktion og grøn omstilling i forlagsbranchen.

Cecilie Harrits

Redaktør

Telefon: +45 28 40 50 30

cha@unipress.au.dk

Pressen skrev

Heidi Friborg Christophersen, Folkeskolen

”Det er en af sommerens vigtigste bøger. Og denne lille bog bør ligge som obligatorisk ferielæsning for alle lærere – også dem på læreruddannelsen.”

Læs hele anmeldelsen her: https://www.folkeskolen.dk/637383/sprog-styrer-handling---ogsaa-hvad-angaar-mobning

Lene Graugaard-Jensen, Faghylden.dk:

https://faghylden.dk/mobning/

Henrik Munch Jørgensen, lektørudtalelse

Bogen præsenterer den nyeste viden om mobning i et letlæst sprog, som alle kan forstå. Mobning er altid en mulig faktor, når mennesker samles i fællesskaber. Der er derfor altid brug for professionel viden om emnet, så mobningen kan forebygges eller forhindres. Denne udgivelse er hurtigt læst og en fantastisk hjælp for både lærere og pædagoger. 

Bogen har relevans for lærere, pædagoger samt alle andre, der arbejder med børn og sociale fællesskaber.

Tilføjet til kurven

Gå til kassen