Aarhus Universitetsforlag
Cover

Mobning

En del af serien Pædagogisk rækkevidde (9) og fagområdet


Forudbestil

Tak for din interesse i Mobning: . Bogen udkommer 07. juni 2018. Hvis du udfylder denne formular, giver vi dig besked, når bogen kan leveres.

Tak for din forudbestilling. Du hører fra os når Mobning: er klar til bestilling 07. juni 2018.

Køb abonnement
72 sider
Hardback
ISBN 978 87 7184 284 5

Af


Del:

Mere om bogen

Om bogen

Den tidlige mobbeforskning fokuserede på aggressioner og ondsindede handlinger. Og selvom vi i dag ved, at mobning snarere handler om onde mønstre i en gruppe, så ser vi stadig sporene fra den tidligere forståelse i vores sprog og i skolernes indsatser mod mobning. I Mobning fortæller Helle Rabøl Hansen mobbeforskningens historie og viser, hvordan forskningens nye blik på problemet kan forebygge og forhindre mobning.

Cecilie Harrits

Cecilie

Cand.mag. i litteratur- og kunsthistorie og læreruddannet med linjefag i dansk og specialpædagogik. Cecilies ansvarsområder er pædagogik, uddannelse, psykologi (bl.a. to nye serier, Pædagogisk rækkevidde og Didaktiske studier), kunsthistorie og samarbejde med kunst- og kulturmuseer. Hun har tidligere bl.a. arbejdet med kommunikation, kompetenceudvikling og videndeling. Inden hun kom til forlaget i efteråret 2014, var hun lærer i folkeskolen.

Cecilie Harrits

Redaktør

Telefon: +45 53 55 05 83

cha@unipress.au.dk

Tilføjet til kurven

Gå til kassen