
Madkundskab for livet
En del af serien Pædagogisk rækkevidde (25) , og fagområdet Pædagogik
Tak for din forudbestilling. Du hører fra os når Madkundskab for livet: er klar til bestilling 20. april 2023.
Mere om bogen
Om bogen
Når eleverne i madkundskab eksperimenterer med fødevarer, lærer de ikke bare at lave mad. De arbejder også med et videnskabeligt grundlag for at forstå, hvordan teori og praksis hænger sammen. Samtidig erfarer de, at deres valg af ingredienser både har æstetisk og etisk betydning. Derfor er madkundskab ikke kun for skolen, men for livet.
Indholdsfortegnelse
Smagsprøve
Cecilie Harrits

Cand.mag. i litteratur- og kunsthistorie og læreruddannet med linjefag i dansk og specialpædagogik. Cecilies ansvarsområder er pædagogik, uddannelse og psykologi samt litteratur- og kunsthistorie. Hun står i spidsen for serien Pædagogisk rækkevidde og varetager en række af forlagets samarbejder med kunst- og kulturinstitutioner. Cecilie er optaget af bæredygtig bogproduktion og grøn omstilling i forlagsbranchen.
Forlaget skriver:
20 marts 2023
Bogtorsdag 13. april
Vær med, når Aarhus Universitetsforlag og Det Kgl. Bibliotek - Aarhus - fejrer månedens forfattere og nye bøger. 13. april k…
14 marts 2023
Historiske Dage 2023
Mød forfattere fra Aarhus Universitetsforlag til Danmarks største historiefestival, når vi gæster Historiske Dage 2023!Til…
10 marts 2023
Grænseløs bogbazar
Den 11 marts er der Bogbazar i Studenterhus Aarhus! Det afholdes i forbindelse med Århundredets festival, som i år sætter fok…