Aarhus Universitetsforlag
Cover

Verdenslitteraturer

Introduktion til litteraturen uden for Europa

En del af fagområdet


Forudbestil

Tak for din interesse i Verdenslitteraturer: Introduktion til litteraturen uden for Europa . Bogen udkommer 11. juni 2019. Hvis du udfylder denne formular, giver vi dig besked, når bogen kan leveres.

Tak for din forudbestilling. Du hører fra os når Verdenslitteraturer: Introduktion til litteraturen uden for Europa er klar til bestilling 11. juni 2019.


516 sider
Hardback
ISBN 978 87 7124 473 1

Redigeret af
og


Del:

Mere om bogen

Om bogen

Verden er fyldt med fascinerende tekster. Klassikere som Homer, Cervantes og Shakespeare. Men også mange, vi sjældent hører om. Hâfez, Cortázar, Slessor. 

Verdenslitteraturer. Introduktion til litteraturen uden for Europa er en grundbog, der guider læseren sikkert gennem et utal af nationallitteraturer, sprogområder og forfatterskaber fra Sydamerika over Nordamerika, Rusland og Kina til Australien, Indien, Mellemøsten og Nordafrika.​ Rejs med til verdens fjernere egne, og find ud af, hvorfor myrer er en af den brasilianske litteraturs onder, hvilke historier samer og grønlændere fortæller om deres liv, hvordan afrikanske forfattere definerer sig selv ud fra lokale og koloniale sprog, og om migrantlitteratur er en ny form for verdenslitteratur. 

Bogen fokuserer på den litteratur, som ikke fylder meget i uddannelser, bogudgivelser og medier, men som trækker tråde tilbage i verdenshistorien og tilbyder alternative perspektiver på vor tids globaliserede verden. Den viser, hvordan verdens litteraturer opstår i mødet mellem nationale traditioner og globale strømninger.

Presserum

I presserummet kan du finde pressemeddelelser og forsidebillede. Du er altid velkommen til at kontakte os her https://unipress.dk/kontakt/, hvis du mangler andet materiale.

Forside, høj opløsning (pdf-format)

Forside (jpeg)

Download pressemeddelelse (pdf-format)

Tilføjet til kurven

Gå til kassen