Aarhus Universitetsforlag
Cover

Studiestøtte

En grundbog

En del af fagområderne , , og


{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}

250 sider
Paperback
ISBN 978 87 7219 672 5

Af
, , og

Redigeret af
og


Del:

Mere om bogen

Om bogen

Mange uddannelsesinstitutioner oplever, at studerende i stigende grad har behov for studiestøtte. Når studerende henvender sig, er de ofte overbelastede, har svært ved at koncentrere sig, føler sig isolerede eller mangler motivation. Studielivet kan være hårdt, og særligt unge med psykiske eller neurologiske funktionsnedsættelser kan slå sig på det. De har derfor en lovgivningsbestemt ret til studiestøtte i forbindelse med deres uddannelsesforløb.

Studiestøtte. En grundbog giver vejledere, undervisere, mentorer og støttepersoner viden om studiemæssige vanskeligheder og studiestøttende tilgange og metoder. På baggrund af forløb med tusindvis af studerende har Rådgivnings- og støttecentret på Aarhus Universitet opbygget en omfattende viden og erfaring, der kan kvalificere arbejdet med at støtte studerende med funktionsnedsættelser i at håndtere deres studieliv.

Bogen henvender sig også til professionelle på ungdoms- og videregående uddannelser, der i deres daglige arbejde møder elever og studerende, som kæmper med vanskeligheder i relation til deres uddannelsesforløb, uden nødvendigvis at have en diagnosticeret funktionsnedsættelse.

Studiestøtte. En grundbog er den første danske præsentation af, hvordan man kan forstå og arbejde med studiestøtte, der er en væsentlig og voksende samfundsopgave.

Tilføjet til kurven

Gå til kassen