Aarhus Universitetsforlag
Cover

Rehabiliteringspsykologi

En introduktion i teori og praksis

En del af fagområderne og


Forudbestil

Tak for din interesse i Rehabiliteringspsykologi: En introduktion i teori og praksis. Bogen udkommer 30. juli 2018. Hvis du udfylder denne formular, giver vi dig besked, når bogen kan leveres.

Tak for din forudbestilling. Du hører fra os når Rehabiliteringspsykologi: En introduktion i teori og praksis er klar til bestilling 30. juli 2018.


290 sider
Hardback
ISBN 978 87 7184 264 7

Redigeret af

Med bidrag af
, , , , , , , , , , , , og


Del:

Mere om bogen

Om bogen

Kronisk eller længerevarende sygdom kan sætte en stopper for det liv, et menneske havde travlt med at leve. Pludselig er alt forandret, og man sidder tilbage med fysiske følger og med depression, angst, sorg eller skam. Alligevel overses den psykologiske og personlige dimension ofte i behandlings- og rehabiliteringsforløb.

Rehabiliteringspsykologi – en introduktion i teori og praksis fokuserer på nødvendigheden af at håndtere psykosociale følger efter sygdom og tab, støtte mennesker i at komme sig som mennesker og fremme deres livskvalitet og sociale deltagelse. Bogen er det første danske bidrag til rehabiliteringspsykologien og introducerer til feltet med udredningsmodeller og behandlingsmetoder, blandt andet med fokus på tredje generation kognitiv adfærdsterapi, mindfulness og brugen af dyr. 

I bogen finder professionelle og studerende inden for psykologi, medicin, pædagogik, sygepleje, fysio- og ergoterapi redskaber til at arbejde med de personlige, identitets- og følelsesmæssige udfordringer, der følger med, når sygdom rammer.

Tilføjet til kurven

Gå til kassen