Aarhus Universitetsforlag
Cover

Litteratur mellem medier

En del af fagområdet


Forudbestil

Tak for din interesse i Litteratur mellem medier: . Bogen udkommer 08. maj 2018. Hvis du udfylder denne formular, giver vi dig besked, når bogen kan leveres.

Tak for din forudbestilling. Du hører fra os når Litteratur mellem medier: er klar til bestilling 08. maj 2018.


384 sider ill.
Hardback
ISBN 978 87 7124 856 2

Redigeret af
, , , , og

Med bidrag af
, , , , , , , , , , , , , , , , og


Del:

Mere om bogen

Om bogen

Litteratur kan sige hvad som helst. Om alt muligt. Men vi læser ikke kun litteratur med en bog i hånden. I dag er bogstaverne vandret ud af de trykte bøger og over i andre medier. Det ændrer litteraturens muligheder og gør den bevidst om sig selv som mediebåret. Det stiller også krav til læserne, der skal finde vej mellem skærme, computerspil, lydbøger, apps, oplæsninger og musik. 

I Litteratur mellem medier tager 19 forskere det alvorligt, at litteratur placerer sig mellem medier – mellem skrift, lyd og billede. De bringer moderne medieerfaringer ind i analyser af aktuelle litterære fænomener og introducerer til nye interdisciplinære og mediesensitive metoder, vi kan bruge i vores egen læsning. 

Undervejs forholder forfatterne sig blandt andet til romaneksperimenter, filmadaptationer, amerikanske tv-serier, forfatterportrætter og interaktive fortællinger – fra Pynchon til Knausgård og fra Sailor’s Dream til Six Feet Under. Alt sammen med et nysgerrigt blik på, hvad litteratur og litterær erkendelse er, når litteraturen ikke længere kun findes på papir.

Tilføjet til kurven

Gå til kassen