Aarhus Universitetsforlag
Cover

Skoleudvikling med IT

Forskning i tre demonstrationsskoleforsøg I

En del af serien Didaktiske studier (3) og fagområdet


Forudbestil

Tak for din interesse i Skoleudvikling med IT: Forskning i tre demonstrationsskoleforsøg I. Bogen udkommer 20. august 2018. Hvis du udfylder denne formular, giver vi dig besked, når bogen kan leveres.

Tak for din forudbestilling. Du hører fra os når Skoleudvikling med IT: Forskning i tre demonstrationsskoleforsøg I er klar til bestilling 20. august 2018.


258 sider ill.
Paperback
ISBN 978 87 7184 412 2

Redigeret af
, , og

Med bidrag af
, , , , , , , , , , , og


Del:

Mere om bogen

Om bogen

En fagligt stærkere folkeskole. Det var et af hovedformålene med demonstrationsskoleforsøgene 2013-2015, hvor forskere, skoler og lærere gik sammen om at udvikle undervisningsforløb, der skulle understøtte lærernes brug af it i undervisningen.

Forsøgene gav forskerne indblik i betingelserne for at integrere it i grundskolen, og skolerne fik praktiske erfaringer med didaktisk anvendelse af it. Resultaterne fra projektet er nu samlet i to bøger om demonstrationsskoleforsøgene.

I første bind, Skoleudvikling med IT, præsenterer forfatterne resultater fra kvantitative studier af elevopgaver og observationer af undervisning. Desuden får læseren indblik i det bagvedliggende interventions- og forskningsdesign samt i de organisatoriske og ledelsesmæssige udfordringer ved arbejdet med projekter i folkeskolen.

I andet bind, Innovativ undervisning med IT, sætter forfatterne fokus på undervisning med it i fagene og beskriver også, hvordan lærere kan bruge it til inklusionsindsatser og i tværfaglige projekter.

Tilføjet til kurven

Gå til kassen