Aarhus Universitetsforlag
Cover

Sådan bliver vores børn dygtigere

Resultater fra Center for Strategisk Uddannelsesforskning 2010-2016

En del af fagområdet


{{variant.title}}: {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}}{{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}

141 sider
Paperback
ISBN 978 87 7124 930 9

Af


Del:

Mere om bogen

Om bogen

Sådan bliver vores børn dygtigere giver svar på mange af de spørgsmål, vi som forældre, lærere, pædagoger og politikere stiller os selv om børn og unges trivsel, læring og uddannelse. 

I bogen præsenterer Niels Egelund de væsentligste resultater fra Center for Strategisk Uddannelsesforskning, så vi alle kan finde forskningsbaseret viden om, hvordan vores børn bliver dygtigere. 

Vi ved, hvilken forskel det gør, om børn går i dagpleje eller vuggestue. Vi ved, hvad normeringer betyder for børns udvikling i dagtilbuddet. Vi har fået svar på, hvordan karakterniveauet i 9. klasse er påvirket af klassekvotienterne. Vi ved, at en lille skole ikke nødvendigvis betyder dygtigere elever. Vi har dokumenteret, at alvorlig mobning påvirker elevernes afgangskarakterer. Og vi ved, hvordan vi kan hjælpe vores børn med en god overgang til videre uddannelse. 

Med Sådan bliver vores børn dygtigere i hånden kan vi målrette vores politiske og pædagogiske indsatser, så vi også i fremtiden sikrer de bedste betingelser for, at vores børn bliver så dygtige, som de kan.

Indholdsfortegnelse

Center for Strategisk Uddannelsesforskning 

Dagtilbud 

Skolestørrelse 

Klassestørrelse 

Elever med særlige behov 

Lærerkompetencer 

Overgang til ungdomsuddannelse 

Andre forskningsresultater

 

Tilføjet til kurven

Gå til kassen