Aarhus Universitetsforlag
Cover

Landbebyggelsens struktur

Middelalderens rurale Danmark 2

En del af serien Jysk Arkæologisk Selskabs Skrifter (120) , og fagområdet


Forudbestil : 200,00 kr.

Tak for din interesse i Landbebyggelsens struktur: Middelalderens rurale Danmark 2. Bogen udkommer 14. december 2021. Hvis du udfylder denne formular, giver vi dig besked, når bogen kan leveres.

Tak for din forudbestilling. Du hører fra os når Landbebyggelsens struktur: Middelalderens rurale Danmark 2 er klar til bestilling 14. december 2021.


144 sider rigt ill.
Paperback
ISBN 978 87 9342 370 1

Redigeret af
og

Med bidrag af
, , , , , , , , , , , , og


Del:

Mere om bogen

Om bogen

Denne bog er den anden i en række af tematiske studier med særligt fokus på middelalderens rurale Danmark. Med temaet Landbebyggelsens struktur fokuseres der på de overordnede strukturer i landbebyggelsen, bebyggelsestyper, regionale forskelle og kronologisk udvikling. Studierne giver et indblik i, hvorledes arkæologiske undersøgelser, kulturlandskab, kartografisk materiale og stednavne på forskellig vis, og ofte i samspil, kan bidrage til viden om den middelalderlige landbebyggelses struktur.

Udgivelserne præsenterer foredrag og posters fra de årlige konferencer arrangeret af MIRUDA – Middelalderens rurale Danmark med det formål at give et indblik i nye undersøgelser og aktuelle perspektiver og diskussioner.

Tilføjet til kurven

Gå til kassen