Aarhus Universitetsforlag
Cover

Kunstig intelligens bagfra

En del af serien ScienceFaction (2) , og fagområdet


Forudbestil : 149,95 kr.

Tak for din interesse i Kunstig intelligens bagfra: . Bogen udkommer 25. oktober 2022. Hvis du udfylder denne formular, giver vi dig besked, når bogen kan leveres.

Tak for din forudbestilling. Du hører fra os når Kunstig intelligens bagfra: er klar til bestilling 25. oktober 2022.


100 sider
Hardback
ISBN 978 87 7219 742 5

Af


Del:

Mere om bogen

Om bogen

I kunstig intelligens prøver computere at afkode, hvad vi siger til dem. Efter mange års forsøg er det ved at lykkes, og de intelligente maskiner hjælper os nu med at oversætte vores e-mails, fylde vores kalendere ud og parkere vores biler. Teknologien er for længst flyttet ind bag skærmene lige foran os. Alligevel forbinder de fleste den med talende robotter og hurtigvækstende startups. Bagfra ser kunstig intelligens helt anderledes ud: Algoritmer tygger sig igennem millioner af data og regner baglæns for at lære af egne fejl. Og måske kan computerens sorte boks afsløre lige så meget om os selv som om kunstig intelligens og åbne vores øjne for, hvorfor en teknologi, der skulle gøre informationer til allemandseje, ender med at bære brænde til ulighedens bål.

Maria Schaldemose Kristensen

Maria.jpg

Cand.mag. i idéhistorie med en bachelor i biologi og en master i retorik og formidling. Maria er ansvarlig for forlagets naturvidenskabelige udgivelser og særligt for udviklingen af serien ScienceFaction. Hun har tidligere arbejdet med formidlingsledelse, strategi og uddannelse. Maria kom til forlaget fra Energimuseet og har i flere år været gymnasielærer.

Maria Schaldemose Kristensen

Redaktør

Telefon: +45 31 17 66 78

msk@unipress.au.dk

Tilføjet til kurven

Gå til kassen