Aarhus Universitetsforlag
Cover

Fantasi

En del af serien Tænkepauser – viden til hverdagen (83) ,


{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}
Køb abonnement
60 sider
Paperback
ISBN 978 87 7219 082 2

Af


Del:

Mere om bogen

Om bogen

Fantasi er ikke kun skæg og ballade. Uden en vis forestillingsevne kunne vi ikke lave aftensmad, og vi havde nok aldrig fundet på at forlade Afrika og befolke kloden. Fantasi er nemlig både drivkraft i vores evolution og et produkt af den. Netop derfor er den måske så svær at lokalisere i vores hoveder, selv for Andreas Lieberoth, Aarhus Universitets mest hittepåsomme hjernevrider. Fantasi opstår kun, når alle hjernens systemer sammen skaber et unikt mentalt laboratorium, hvor vi kan tænke nyt, se frem i tiden, dagdrømme eller bare opfinde fantastiske fantasterier for sjov.

"Tæt på Tænkepauser" er et nyt samarbejde mellem Aarhus Universitetsforlag og Jyske Bank. Se webinar om Tænkepausen FANTASI her: 

 

 

 

Jakob Vestergaard

Jakob Vestergaard

Cand.mag. i medievidenskab og multimedia. Jakob er redaktør af serien Tænkepauser og arbejder derudover oftest med bredt formidlende bøger. Han er også magasinredaktør ved Jyllands-Posten og har tidligere været bl.a. rejseredaktør for Dagbladet Information, redaktør i Politikens Hus, ekstern lektor på Aarhus Universitet og medieforsker i DR.

Jakob Vestergaard

Projektredaktør

Telefon: +45 53 55 05 42

jav@unipress.au.dk

Pressen skrev

Pernille Poulsen, lektørudtalelse
Underholdende ”Tænkepause” fra Aarhus Universitet, som gør læseren lidt klogere. Serien borger for kvalitet, og denne bog er med sit letlæste og levende sprog ingen undtagelse. Med Andreas Lieberoth ved roret sejler vi igennem den menneskelige fantasis historie fra hulemalerierne, over nødvendigheden af den rationelle fantasi, dagdrømmene og op til de farer nutidens præstationskultur udgør for vores fantasi.

Aarhus Stiftstidende
Artikel: "Uden hukommelse, ingen fantasi"
25.10.2020

Avisen Danmark
Kronik: "Drivkraft. Fantasi som redskab"
04.11.2020

Presserum

I presserummet kan du finde pressemeddelelser og forsidebillede. Du er altid velkommen til at kontakte os her https://unipress.dk/kontakt/, hvis du mangler andet materiale.

Forfatterfoto (fotokreditering: Poul Ib Henriksen)

Forside (jpeg)

Forside (pdf)

Download pressemeddelelse (pdf-format)

Tilføjet til kurven

Gå til kassen