Aarhus Universitetsforlag Menu

Kontakt

Aarhus Universitetsforlag A/S

Finlandsgade 29
8200 Aarhus N

Telefon: 53 55 05 42

E-mail: unipress@au.dk

CVR-nr. 3540 1245

Manuskripter og ideer til udgivelser sendes til Gitte Mariager.

Ideer kan drøftes med direktør Carsten Fenger-Grøndahl eller de enkelte redaktører.

Forlagets medarbejdere

Carsten

Carsten Fenger-Grøndahl

Forlagsdirektør

Telefon:29 86 27 60

E-mail: cfg@unipress.au.dk

Carsten er idehistoriker og var souschef på forlaget, inden han i 2013 blev direktør. Når han en sjælden gang rejser sig fra stolen, tager han på længere rejser til Mellemøsten, sidder i Forlæggerforeningens bestyrelse eller producerer rejsebøger på konkurrerende forlag.

Søren

Søren Mogensen Larsen

Redaktionschef

Telefon:53 55 04 30

E-mail: sml@unipress.au.dk

Cand.mag. i litteraturhistorie. Søren arbejder primært med rejsebøgerne Vide verden og serien Tænkepauser. Han begyndte sin redaktørkarriere på forlaget Turbine, men et barselsvikariat åbnede døren til universitetsforlaget.

Sanne

Sanne Lind Hansen

Redaktør

Telefon:53 55 07 59

E-mail: slh@unipress.au.dk

Cand.mag. i etnografi og klassisk arkæologi og har tillægsuddannelsen fra Danmarks Journalisthøjskole. Sanne arbejder primært med rejsebøgerne Vide verden og udgivelser inden for antropologi, arkæologi og tidlig historie. Hun har desuden særligt ansvar for udlandssalg og kommissionsaftaler og er den længst siddende redaktør på forlaget. For en menneskealder siden var hun bl.a. projektansat på Antiksamlingen ved Nationalmuseet.

Rikke

Rikke Kensinger

Markedsføring, salg og PR

Telefon:53 55 05 86

E-mail: rk@unipress.au.dk

Cand.mag. i nordisk sprog og litteratur. Rikke har i mange år arbejdet som redaktør på forlaget og var bl.a. ansvarlig for serien 50 højdepunkter. I dag er hun ikke længere redaktør, men bruger sin tid på kommunikation, salg og markedsføring. Hun har en baggrund som udenlandsdansker med job i tidsskriftsafdelingen på Cambridge University Press, underviser af engelsk som fremmedsprog og projektmedarbejder på to kunstmuseer i USA.

Henrik

Henrik Jensen

Redaktør og salgsmedarbejder

Telefon:53 55 06 67

E-mail: hj@unipress.au.dk

Cand.mag. i litteraturhistorie. Henrik er primus motor i forlagets årlige deltagelse på BogForum og står for udadrettede initiativer som konferencer, udstillinger, udsalg og salg generelt. Han redigerer primært bøger inden for litteratur og serierne Verdenslitteratur, Miljøbiblioteket og UNIVERS. Henrik startede på forlaget som ung praktikant i 2007.

Cecilie

Cecilie Harrits

Redaktør

Telefon:53 55 05 83

E-mail: cha@unipress.au.dk

Cand.mag. i litteratur- og kunsthistorie og læreruddannet med linjefag i dansk og specialpædagogik. Cecilies ansvarsområder er pædagogik, uddannelse, psykologi (bl.a. to nye serier, Pædagogisk rækkevidde og Didaktiske studier), kunsthistorie og samarbejde med kunst- og kulturmuseer. Hun har tidligere bl.a. arbejdet med kommunikation, kompetenceudvikling og videndeling. Inden hun kom til forlaget i efteråret 2014, var hun lærer i folkeskolen.

Karina

Karina Bell Ottosen

Redaktør

Telefon:53 55 05 26

E-mail: kbo@unipress.au.dk

Cand.scient. i informationsvidenskab. Karina har ansvar for samfundsvidenskab og udvikling af serierne Nordic Welfare og SMV (Små og Mellemstore virksomheder). Desuden salg af rettigheder og interne arbejdsprocesser. Karina har i mange år arbejdet som redaktør i Gyldendal Akademisk og på Forlaget Ajour og har været informationsspecialist, inden hun i efteråret 2015 valgte at komme til Aarhus Universitetsforlag.

Anne

Anne Hasseriis Jensen

Regnskabsansvarlig

Telefon:53 55 07 61

E-mail: ahj@unipress.au.dk

Som forlagets længst siddende medarbejder tog Anne handelseksamen i 1988 og blev kontoruddannet på forlaget i 1990. Hun kender alle de gode, gamle historier.

Pia

Pia Sandholm Olsen

Administration

Telefon:53 55 05 42

E-mail: pso@unipress.au.dk

Pia er ansvarlig for abonnementer, fakturering og distribution, og hun holder styr på forlagets pakkere. Hun er kontoruddannet og havde 25-års jubilæum på forlaget i efteråret 2015. Hun kan skræmmende mange ISBN-numre udenad.

Gitte

Gitte Mariager

Administration

Telefon:53 55 06 28

E-mail: gm@unipress.au.dk

Gitte er ansvarlig for håndtering af forlagets hjemmeside, e-bøger, boghandlernes online-tjenester og indkomne manuskripter. Hun har en forkærlighed for det italienske og Italien, hvor hun er uddannet og har arbejdet. I 2006 kom hun til forlaget fra rejsebranchen.

Dave

Dave Kensinger

Digital udvikling og teknisk support

Telefon:53 55 08 95

E-mail: dk@unipress.au.dk

Særligt ansvar for digital udvikling og e-bøger. Dave er bachelor i fly- og rumteknologi og har en master i militærhistorie og internationale relationer fra sit tidligere liv som jagerpilot. Han er stor fan af komplicerede regneark og matematiske formler.

Anette

Anette Stoffersen

Projektredaktør

Telefon:27 15 97 75

E-mail: as@unipress.au.dk

Cand.mag. i historie og kunsthistorie. Med 30 års erfaring som forlagsredaktør inden for især historie, kunst, fotokunst, kultur og rejser (men også bl.a. svampe, oste, snaps og vin), er Anette en alsidig redaktør, der netop er blevet færdig med storværket Dansk skolehistorie og nu primært arbejder med to nye storværker, Dansk Sproghistorie 1-6 og Ludvig Holbergs hovedværker 1-22.

Peter

Peter Bejder

Redaktør

Telefon:53 55 01 59

E-mail: pb@unipress.au.dk

Historiker med tillægsuddannelsen fra Danmarks Journalisthøjskole. Peter arbejder mest med projektet “100 danmarkshistorier”. I over 25 år har han levet af at undervise, redigere og skrive fagbøger, undervisningsmateriale og rejseguides. Han er passioneret fan af West Ham fra East London.

Lea

Lea Albrechtsen

Projektredaktør

Telefon:27 63 89 19

E-mail: lea@unipress.au.dk

Cand.mag. i litteraturhistorie og engelsk. Lea har været praktikant og redaktionsassistent på forlaget siden foråret 2015. Hun arbejder som freelanceredaktør, -korrekturlæser og -oversætter inden for stort set alle områder, men har en forkærlighed for litteratur, kønsstudier og populærkultur.

Susan

Susan Thraentoft Kristiansen

Redaktionsassistent

Telefon:

E-mail: susan.t.kristiansen@gmail.com

Frida

Frida Bejder Klausen

Redaktionsassistent

Telefon:

E-mail: fbk@unipress.au.dk

Tilføjet til kurven

Gå til kassen