Aarhus Universitetsforlag
Cover

Vikingetid

Eventyr. Hverdag. Myter

En del af fagområderne og


Forudbestil

Tak for din interesse i Vikingetid: Eventyr. Hverdag. Myter. Bogen udkommer 20. september 2019. Hvis du udfylder denne formular, giver vi dig besked, når bogen kan leveres.

Tak for din forudbestilling. Du hører fra os når Vikingetid: Eventyr. Hverdag. Myter er klar til bestilling 20. september 2019.


103 sider ill.
Paperback
ISBN 978 87 7184 830 4

Af


Del:

Mere om bogen

Om bogen

Myterne om vikingernes blodtørst og vildskab er utallige, men opfattelsen af dem har ændret sig dramatisk, siden vi i 1800-tallet for alvor begyndte at interessere os for dem. Arkæolog og vikingeekspert Else Roesdahl fortæller i Vikingetid om Skandinavien i årene ca. 800-1050 og om de krigere, købmænd, bønder, opdagelsesrejsende og eventyrere, som drog ud i verden. Vikingernes fremragende skibe bragte dem til De Britiske Øer og Vesteuropa og videre til Middelhavet. Nordpå opbyggede de nye samfund på Færøerne og i Island og Grønland og besøgte Amerika, mens de østover opererede langs Østersøen og de store russiske floder og nåede helt til Byzans. Med afsæt i arkæologiske fund og nedskrevne historier fra vikingernes vide verden tegner bogen et billede af deres bedrifter ude og hjemme, og hvem de egentlig var.

 

Presserum

I presserummet kan du finde pressemeddelelser og forsidebillede. Du er altid velkommen til at kontakte os her https://unipress.dk/kontakt/, hvis du mangler andet materiale.

Forside (jpeg)

Download pressemeddelelse (pdf-format)

Tilføjet til kurven

Gå til kassen