Aarhus Universitetsforlag
Cover

Tænkepauser 61-72

Tænkeboks 6

En del af serien Tænkepauser – viden til hverdagen


Forudbestil

Tak for din interesse i Tænkepauser 61-72: Tænkeboks 6. Bogen udkommer 07. oktober 2019. Hvis du udfylder denne formular, giver vi dig besked, når bogen kan leveres.

Tak for din forudbestilling. Du hører fra os når Tænkepauser 61-72: Tænkeboks 6 er klar til bestilling 07. oktober 2019.

Køb abonnement
12 x 60 sider
Paperback
ISBN 978 87 7184 978 3

Af
, , , , , , , , , og


Del:

Mere om bogen

Om bogen

Tænkepauser er bogserien, hvor topforskere fra Aarhus Universitet formidler deres viden om centrale emner som frihed, netværk og tillid. Idéen er at kanalisere forskningen ud til nye målgrupper og ind i hverdagens pauser - fra sofahjørnet til løbeturen. Hver bog er lækkert designet og udstråler den kæmpemæssige begejstring, som forskerne har for deres emne. Kombineret med lettilgængeligt sprog, en overskuelig længde og en ofte humoristisk tone gør det serien til en intet mindre end fremragende formidling af vigtig viden, som ellers ofte kun skrives af fagfolk for fagfolk.

 

Søren Mogensen Larsen

Søren

Cand.mag. i litteraturhistorie. Søren arbejder primært med rejsebøgerne Vide verden og serien Tænkepauser. Han begyndte sin redaktørkarriere på forlaget Turbine, men et barselsvikariat åbnede døren til universitetsforlaget.

Søren Mogensen Larsen

Redaktionschef

Telefon: +45 53 55 04 30

sml@unipress.au.dk

Tilføjet til kurven

Gå til kassen