Aarhus Universitetsforlag
Cover

Tænkepauser 13-24

Tænkeboks 2

En del af serien Tænkepauser – viden til hverdagen


{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}
Køb abonnement
12 x 60 sider
ISBN 978 87 7124 858 6

Af
, , , , , , , , , og


Del:

Mere om bogen

Om bogen

Tænkepauser er bogserien, hvor topforskere fra Aarhus Universitet formidler deres viden om centrale emner som frihed, netværk og tillid. Idéen er at kanalisere forskningen ud til nye målgrupper og ind i hverdagens pauser - fra sofahjørnet til løbeturen. Hver bog er lækkert designet og udstråler den kæmpemæssige begejstring, som forskerne har for deres emne. Kombineret med lettilgængeligt sprog, en overskuelig længde og en ofte humoristisk tone gør det serien til en intet mindre end fremragende formidling af vigtig viden, som ellers ofte kun skrives af fagfolk for fagfolk.

Søren Mogensen Larsen

Søren

Cand.mag. i litteraturhistorie. Søren arbejder primært med serien Tænkepauser og lægger ellers den redaktionelle linje sammen med de enkelte redaktører. Han begyndte sin redaktørkarriere på forlaget Turbine, men et barselsvikariat åbnede døren til universitetsforlaget.

Søren Mogensen Larsen

Redaktionschef

Telefon: +45 53 55 04 30

sml@unipress.au.dk

Pressen skrev

Rune Engelbreth Larsen, Politiken

"Det er begavet folkeoplysning af bedste skuffe. [...] Aarhus Universitetsforlag har de seneste år tænkt nyt og stort på to fronter: For det første er støvet for længst væk, og bogens egen elegance er blevet en iøjnefaldende prioritet, og for det andet er forlaget slået ind på en kurs, der trækker opfindsomt på klassiske dannelsestraditioner og leverer vidtfavnende folkeoplysning. [...] Prisen er discount, men det er kvaliteten ikke. [...] 'Tænkepauser', et sjældent visionært oplysningsprojekt for folket. Intet mindre." 

Asger Brandt, Kristeligt Dagblad

"Det er Aarhus Universitetsforlag, der sætter nye standarder i forlagsbranchen (…). Der er altså tale om forskningsformidling i stor skala og på en ganske nytænkende måde. […] Dette er et fantastisk tiltag inden for den indlysende, men aldrig nemme, opgave at skabe en gensidigt berigende forbindelse imellem universitet og omverden." 

Campus

"utraditionel forskningsformidling i masseoplag." 

Atlas

"de kan fandeme tænke i Aarhus."

Tilføjet til kurven

Gå til kassen