Aarhus Universitetsforlag
Cover

Det gode skoleliv

En del af fagområdet


{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}

136 sider ill., 2. udgave
Paperback
ISBN 978 87 7219 610 7

Af
, , og


Del:

Mere om bogen

Om bogen

Skolen skal være for alle børn. Og give dem lyst til at lære. Desværre er det ikke alle, der trives og får det optimale ud af deres skolegang. Derfor har fire skoleforskere sammen med lærere og elever undersøgt, hvad der skal til for, at undervisningen fanger alle børn. I Det gode skoleliv fortæller forfatterne, hvad der sker med børnenes trivsel og faglighed, når de får medbestemmelse – og i god stemning arbejder aktivt med det, der inspirerer dem.

 

Pressen skrev

Birthe Strandby, Bogvægten 

”Den megen nye litteratur om skoler og pædagogik synes i høj grad at være opstået i kølvandet på Pisa-rapporter og den store interesse for test i skolen. Det gode skoleliv er er et godt og anvendeligt bud på en modsatrettet tendens, der måske kan gøre noget ved skolens kedsommelighed.” 

Læse hele anbefalingen her: http://www.bogvaegten.dk/det-gode-skoleliv/

Lene Graugaard-Jensen, Faghylden

”Arbejder du med børn og skole ? Er du lærer, pædagog eller leder? Så er jeg sikker på, at du vil finde “Det gode skoleliv” virkelig interessant. Den er praksisnær og giver konkrete anvisninger til indsatser, der med fordel kan navigeres efter, når vi ønsker at indrette en skole for alle børn.”

Læs hele anbefalingen her: https://faghylden.dk/det-gode-skoleliv/

Radio 4, Kraniebrud
Podcast: "Skolen er ikke for børn"
18.05.2022

Presserum

I presserummet kan du finde pressemeddelelser og forsidebillede. Du er altid velkommen til at kontakte os her https://unipress.dk/kontakt/, hvis du mangler andet materiale.

Forside (jpeg)

Download pressemeddelelse (pdf-format)

Tilføjet til kurven

Gå til kassen