Aarhus Universitetsforlag
Cover

Når du strammer garnet

- et opgør med mobning af mindretal og ansvarsløs asylpolitik

En del af fagområdet


{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}

350 sider 2. oplag
Paperback
ISBN 87 7934 095 4

Redigeret af
og

Med bidrag af
, , , , , , , , , , , , og


Del:

Mere om bogen

Om bogen

Skal Danmark fortsat være et land med lukkede døre for mennesker på flugt, med politikere der føler sig hævet over international kritik, med et toneangivende racistisk parti, med en lovgivning i strid med menneskerettighederne og med en voksende etnisk underklasse?

Svaret i denne bog er et klart nej og bygger på en solid dokumentation af de normbrud og skadevirkninger, der er fulgt med 'strammerkursen' på udlændinge- og indvandrerområdet. Bogens forfattere sætter spot på emner som mediedækningen gennem 30 år, den internationale kritik, politiets diskrimination, højrefløjens racisme og venstrefløjens medskyld, regler og praksis på flygtningeområdet, familiesammenføring, starthjælpen og diskrimination på arbejdsmarkedet.

Bogen er en indtrængende opfordring til at sætte en ny dagsorden, der handler om at fremme ligebehandling, at overholde menneskerettighederne og de internationale konventioner og at gå imod racisme og diskrimination. Den er en stærk appel både til borgerliges anstændighed og ansvarlighed, til liberales respekt for forskelligheden og til venstrefløjens solidaritet med de undertrykte.

Tilføjet til kurven

Gå til kassen