Aarhus Universitetsforlag
Cover

Motionsdoping

Styrketræning, identitet og kultur

En del af fagområderne og


Forudbestil

Tak for din interesse i Motionsdoping: Styrketræning, identitet og kultur. Bogen udkommer 28. september 2018. Hvis du udfylder denne formular, giver vi dig besked, når bogen kan leveres.

Tak for din forudbestilling. Du hører fra os når Motionsdoping: Styrketræning, identitet og kultur er klar til bestilling 28. september 2018.


236 sider ill.
Paperback
ISBN 978 87 7184 337 8

Af


Del:

Mere om bogen

Om bogen

Det er ikke kun bodybuildere, der er på steroider. Også helt almindelige unge mænd kombinerer styrketræning i fitnesscentret med brug af doping og sætter hårdt ind med ambitiøse træningsprogrammer og avancerede kostregimer. Den muskuløse krop er idealet, og anabole steroider genvejen.

I MOTIONSDOPING. STYRKETRÆNING, IDENTITET OG KULTUR undersøger lektor Ask Vest Christiansen brugen af præstationsfremmende stoffer i fitness- og styrketræningsmiljøerne. Han beskriver koblingen mellem muskler, maskulinitet og identitet og lader mændene selv fortælle om deres oplevelser med steroider. Samtidig karakteriserer han fire idealtypiske brugere og belyser kulturelle, sociale, psykologiske og biologiske aspekter, der spiller ind, når motionister vælger at opbygge drømmekroppen med
andet end tunge vægte.

Tilføjet til kurven

Gå til kassen