
Mad fra ord til bord
- kogebøger i 400 år
En del af fagområderne DPU, Kulturhistorie og Pædagogik
Mere om bogen
Om bogen
Udgivelsen består af to separate bind:
"Mad fra ord til bord - kogebøger i 400 år" af Helle Brønnum Carlsen og "Mad fra ord til bord - lærebøger i 100 år" af Jette Benn.
"Mad fra ord til bord - Kogebøger i 400 år og lærebøger i 100 år" var temaet for en bogudstilling, der markerede, at hjemkundskabsuddannelsen og efteruddannelsen i 1999 havde 100 års jubilæum, idet uddannelsen til skolekøkkenlærerinde startede 1.12.1899 på det, der senere blev til Statens Lærerhøjskole, og som i dag er Danmarks Lærerhøjskole.
Netop udkommet
Forlaget skriver:
28 juli 2025
Bogtorsdag efterår/vinter 2025
Vi glæder os til at tage hul på efterårssæsonen af Bogtorsdag. Allerede den 11. september inviterer vi til en række oplæg med…
28 juli 2025
Kulturmødet Mors 2025
Find os på KulturVejen i AUtoCampus til dette års Kulturmødet Mors fra den 21. - 23. august. Vi inviterer til en række spænde…
21 maj 2025
Forårets sidste Bogtorsdag 12. juni
Vær med når Aarhus Universitetsforlag sammen med Det Kgl. Bibliotek fejrer forfatterne bag vores nyeste udgivelser til Bogtor…