Aarhus Universitetsforlag
Cover

Lobbyisme

En del af serien Tænkepauser – viden til hverdagen (87) ,


{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}
Køb abonnement
60 sider
Paperback
ISBN 978 87 7219 210 9

Af


Del:

Mere om bogen

Om bogen

Lobbyisme er lidt et fyord. Det lugter af lokumsaftaler mellem mørke kræfter, når lobbyismens lyssky lejesvende bag lukkede døre påvirker politiske beslutningstagere for egen vindings skyld og på samfundets bekostning. Men ifølge Peter Munk Christiansen, Aarhus Universitets mest upartiske djøf’er, stinker lobbyisme ikke så slemt. Lobbyister bidrager med viden til landets lovgivere, forbinder politikere med befolkningen og sikrer gode relationer borgerne imellem. Faktisk ville det danske demokrati ikke fungere så glat, hvis ikke lobbyisterne plejede alskens særinteresser.

"Tæt på Tænkepauser" er et samarbejde mellem Aarhus Universitetsforlag og Jyske Bank. Se webinar om Tænkepausen LOBBYISME her:

Pressen skrev

Lektørudtalelse, DBC
"God og velskrevet bog om lobbyisme. Bogen er en del af serien "Tænkepauser". For læsere af serien og for læsere som ønsker at blive klogere på emnet

(...) Serien "Tænkepauser" er glimrende formidlet faglitteratur som kan læses på kort tid, da bøgerne er meget korte. Dette bind i serien er ingen undtagelse, er man fast læser af serien, så skal man selvfølgelig også læse denne. Ønsker man blot at vide mere om lobbyisme, så er denne bog også en god måde at blive introduceret til emnet på"

Avisen Danmark
Kronik: ”Sådan bliver loven til. Lobbyisternes vej til indflydelse”
07.03.2021

Presserum

I presserummet kan du finde pressemeddelelser og forsidebillede. Du er altid velkommen til at kontakte os her https://unipress.dk/kontakt/, hvis du mangler andet materiale.

Forfatterfoto (fotokreditering: Poul Ib Henriksen)

Forside (jpeg)

Forside (pdf)

Download pressemeddelelse (pdf-format)

Tilføjet til kurven

Gå til kassen