Aarhus Universitetsforlag
Cover

Fra overdrevet

Ureglementerede læsninger

En del af fagområdet


Forudbestil : 299,95 kr.

Tak for din interesse i Fra overdrevet: Ureglementerede læsninger. Bogen udkommer 17. november 2023. Hvis du udfylder denne formular, giver vi dig besked, når bogen kan leveres.

Tak for din forudbestilling. Du hører fra os når Fra overdrevet: Ureglementerede læsninger er klar til bestilling 17. november 2023.


384 sider
Paperback
ISBN 978 87 7597 002 5

Af


Del:

Mere om bogen

Om bogen

Kan man kalde en rejse til forfatterens eller fiktionens steder for en læsning? Må man læse plukvis, blive slået bagover af en passage og springe andre over? Hvad kan en læsning der står i et essay, som en læsning i en akademisk artikel ikke kan? Hvordan læser oversættere? Er det tilladt også at læse med sine følelser, og kan det overhovedet undgås?

Bogen her handler om ureglementerede læsninger af litteratur. Den tager afsæt i hvordan forfattere læser, og udvikler ideer om at læse derudfra. Den undersøger måder at læse på som ligger ude på overdrevet. Det er derude konventionerne udfordres. Det er derude vi finder svarene på hvordan vi skal læse litteratur i det ikke længere helt nye årtusind. Læs bare løs.

Tilføjet til kurven

Gå til kassen