Aarhus Universitetsforlag
Cover

Fagdidaktik og Almendidaktik

En del af serien DPU Didaktiske studier (5) , og fagområderne og


Udsolgt fra forlaget

{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}

206 sider
Paperback
ISBN 87 7701 354 9

Redigeret af

Med bidrag af
, , , , , , , , , , , , og


Del:

Mere om bogen

Om bogen

Denne bog er det skriftlige resultat af to seminarer i regi af Lærerhøjskolens Didaktikprogram. Det første blev afholdt i januar 1993 og havde titlen 'Hvad er fagdidaktik?' Det andet afvikledes i april med titlen 'Hvad er almendidaktik?'

Idéen med seminarerne har været at få præsenteret og diskuteret teoretiske forståelser og påtrængende problemstillinger, som de i dag tegner sig inden for didaktikken i forhold til forskellige fagområder og indfaldsvinkler. Det er samtidig håbet, at indlæggene kan bidrage til udvikling af sammenlignende fagdidaktik og til belysning af forholdet mellem fagdidaktik og almen didaktik.

Cecilie Harrits

Cecilie

Cand.mag. i litteratur- og kunsthistorie og læreruddannet med linjefag i dansk og specialpædagogik. Cecilies ansvarsområder er pædagogik, uddannelse, psykologi (bl.a. de to serier Pædagogisk rækkevidde og Didaktiske studier) og kunsthistorie. Hun har tidligere bl.a. arbejdet med kommunikation, kompetenceudvikling og videndeling. Inden hun kom til forlaget, var hun lærer i folkeskolen.

Cecilie Harrits

Redaktør

Telefon: +45 28 40 50 30

cha@unipress.au.dk

Tilføjet til kurven

Gå til kassen