Aarhus Universitetsforlag
Cover

Fagdidaktik og Almendidaktik

En del af serien DPU Didaktiske studier (5) og fagområderne og

Mere om bogen

Om bogen

Denne bog er det skriftlige resultat af to seminarer i regi af Lærerhøjskolens Didaktikprogram. Det første blev afholdt i januar 1993 og havde titlen 'Hvad er fagdidaktik?' Det andet afvikledes i april med titlen 'Hvad er almendidaktik?'

Idéen med seminarerne har været at få præsenteret og diskuteret teoretiske forståelser og påtrængende problemstillinger, som de i dag tegner sig inden for didaktikken i forhold til forskellige fagområder og indfaldsvinkler. Det er samtidig håbet, at indlæggene kan bidrage til udvikling af sammenlignende fagdidaktik og til belysning af forholdet mellem fagdidaktik og almen didaktik.

Cecilie Harrits

Cecilie

Cand.mag. i litteratur- og kunsthistorie og læreruddannet med linjefag i dansk og specialpædagogik. Cecilies ansvarsområder er pædagogik, uddannelse, psykologi (bl.a. to nye serier, Pædagogisk rækkevidde og Didaktiske studier), kunsthistorie og samarbejde med kunst- og kulturmuseer. Hun har tidligere bl.a. arbejdet med kommunikation, kompetenceudvikling og videndeling. Inden hun kom til forlaget i efteråret 2014, var hun lærer i folkeskolen.

Cecilie Harrits

Redaktør

Telefon: +45 53 55 05 83

cha@unipress.au.dk

Tilføjet til kurven

Gå til kassen