Aarhus Universitetsforlag
Cover

Fagdidaktik og Almendidaktik

En del af serien DPU Didaktiske studier (5) , og fagområderne og


Udsolgt fra forlaget

{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}

206 sider
Paperback
ISBN 87 7701 354 9

Redigeret af

Med bidrag af
, , , , , , , , , , , , og


Del:

Mere om bogen

Om bogen

Denne bog er det skriftlige resultat af to seminarer i regi af Lærerhøjskolens Didaktikprogram. Det første blev afholdt i januar 1993 og havde titlen 'Hvad er fagdidaktik?' Det andet afvikledes i april med titlen 'Hvad er almendidaktik?'

Idéen med seminarerne har været at få præsenteret og diskuteret teoretiske forståelser og påtrængende problemstillinger, som de i dag tegner sig inden for didaktikken i forhold til forskellige fagområder og indfaldsvinkler. Det er samtidig håbet, at indlæggene kan bidrage til udvikling af sammenlignende fagdidaktik og til belysning af forholdet mellem fagdidaktik og almen didaktik.

Cecilie Harrits

DSC 0345

Cand.mag. i litteratur- og kunsthistorie og læreruddannet med linjefag i dansk og specialpædagogik. Cecilies ansvarsområder er pædagogik, uddannelse og psykologi samt litteratur- og kunsthistorie. Hun står i spidsen for serien Pædagogisk rækkevidde og varetager en række af forlagets samarbejder med kunst- og kulturinstitutioner. Cecilie er optaget af bæredygtig bogproduktion og grøn omstilling i forlagsbranchen.

Cecilie Harrits

Redaktør

Telefon: +45 28 40 50 30

cha@unipress.au.dk

Tilføjet til kurven

Gå til kassen