Aarhus Universitetsforlag
Cover

Bier

En del af serien Tænkepauser – viden til hverdagen (99) ,


{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}
Køb abonnement
60 sider
Paperback
ISBN 978 87 7219 630 5

Af


Del:

Mere om bogen

Om bogen

Vi kender historien om blomsterne og bierne. Deres frugtbare og million år gamle udveksling af pollen og nektar sikrer os et farverigt udbud af frugt og grønt. Vores måde at sige tak for mad på er dog ifølge Yoko Luise Dupont, biglad biolog ved Aarhus Universitet, ikke helt naturlig. Som klodens dominerende art ødelægger vi biernes levesteder ved at sprede giftstoffer og dyrke ørkener af monokultur. Vi må skrive en ny historie uden den slags bivirkninger om vores samliv med denne pelsede og arbejdsomme gruppe af insekter, som rent faktisk giver os honning på brødet.

Søren Mogensen Larsen

Søren

Cand.mag. i litteraturhistorie. Søren arbejder primært med serien Tænkepauser og lægger ellers den redaktionelle linje sammen med de enkelte redaktører. Han begyndte sin redaktørkarriere på forlaget Turbine, men et barselsvikariat åbnede døren til universitetsforlaget.

Søren Mogensen Larsen

Redaktionschef

Telefon: +45 53 55 04 30

sml@unipress.au.dk

Pressen skrev

Lektørudtalelse, DBC
"I et levende sprog formidler Dupont sin viden om bier på en saglig måde, så alle kan være med, og som læser er man ikke i tvivl om, at naturen og bierne har brug for vores bevågenhed og handlekraft."

Tilføjet til kurven

Gå til kassen