Aarhus Universitetsforlag
Cover

Viden uden Grænser

1920-1970

En del af serien Dansk Naturvidenskabs Historie (4) og fagområderne og


Tilgængelige e-bogs-formater: PDF, EPUB

{{variant.title}}: {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}}{{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}

527 sider ill.
Hardback
ISBN 87 7934 171 3

Af
og


Del:

Mere om bogen

Om bogen

Bind 4 i serien starter i 1920'erne, hvor dansk naturvidenskab - trods fremvæksten af en række internationalt fremtrædende centre i fysik, kemi og fysiologi - endnu kun spillede en beskeden rolle i samfundsøkonomien. Bogen følger udviklingen frem til 1960'erne, en periode, som var karakteriseret ved fortsat internationalisering og hastigt voksende investeringer i naturvidenskabelig forskning og uddannelse.

Sanne Lind Hansen

Sanne

Cand.mag. i etnografi og klassisk arkæologi og har tillægsuddannelsen fra Danmarks Journalisthøjskole. Sanne arbejder primært med rejsebøgerne Vide verden og udgivelser inden for antropologi, arkæologi og tidlig historie. Hun har desuden særligt ansvar for udlandssalg og kommissionsaftaler og er den længst siddende redaktør på forlaget. For en menneskealder siden var hun bl.a. projektansat på Antiksamlingen ved Nationalmuseet.

Sanne Lind Hansen

Redaktør

Telefon: + 45 53 55 07 59

slh@unipress.au.dk

Pressen skrev

Søren Hindsholm, Kristeligt Dagblad

"Bogen er uomgængelig for danskere, der vil være orienterede om den nationale naturvidenskab."

FagBogInfo

"[...] historien om, hvordan naturvidenskabenerne i perioden 1920-70 blev internationaliseret med nye institutioner og forskningsmiljøer [...] henvender sig til historisk interesserede læsere, og der kræves ingen særlige forkundskaber af naturvidenskabelig art [...]."

Tilføjet til kurven

Gå til kassen