Aarhus Universitetsforlag
Cover

169 kemiske eksperimenter

En del af fagområdet


Forudbestil

Tak for din interesse i 169 kemiske eksperimenter: . Bogen udkommer 12. januar 2018. Hvis du udfylder denne formular, giver vi dig besked, når bogen kan leveres.

Tak for din forudbestilling. Du hører fra os når 169 kemiske eksperimenter: er klar til bestilling 12. januar 2018.


396 sider rigt ill.
Paperback
ISBN 978 87 7184 177 0

Af


Del:

Mere om bogen

Om bogen

Det er både sjovt og lærerigt at lave eksperimenter i kemi, og i 169 kemiske eksperimenter guider kemiker Peter Hald læseren igennem eksperimenter, der rimer på undervisning, undren og underholdning. Med eksperimenter kan man se og føle stoffet - og opnå en helt anderledes forståelse af kemien.

Bogen er til dem, der har lyst til at eksperimentere med kemien, måske sammen med børnene. Den er også til lærere og undervisere på skoler og gymnasier, hvor man med røg og raketter gerne vil engagere eleverne og øge indlæringen. Samtidig kan bogen bruges af universitetsundervisere, der vil illustrere krystalstrukturer, termodynamik og reaktionskinetik.

Langt de fleste forsøg kan udføres med enkle midler i et køkken. Man behøver nemlig ikke et fuldt udrustet laboratorium og eksotiske specialkemikalier for at lave interessant kemi og spændende videnskab.

Tilføjet til kurven

Gå til kassen