Aarhus Universitetsforlag
Cover

De uforsvarlige

politiske massemordere

En del af fagområderne , og


{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}

280 sider ill.
Paperback
ISBN 978 87 7184 022 3

Redigeret af

Med indledning af

Med bidrag af
, , , , , , , , , , , , , , , og


Del:

Mere om bogen

Om bogen

16 af verdenshistoriens værste politiske massemordere. Vi kan ikke forsvare dem. Vi kan slet ikke tilgive dem. Men vi kan prøve at forstå. Forstå deres tanker, deres tid og den verden, de levede i. I bogen stiller 16 forfattere skarpt på de uforsvarlige. Lytter til det, de skrev, sagde og gjorde. For forstår vi deres tanker, kan vi måske gardere os mod overgreb og politiske massemord i fremtiden.

Pressen skrev

Jan Maintz, Information

"De uforsvarlige er et forbilledligt eksempel på, at forskningen kan tale værdifuldt ind i offentlighedens hotteste emner og lige ind i vor tids store etiskepolitiske spørgsmål om, hvordan vi skal forholde os til terrorister og politisk ondskab.

Bogens evne til at være velformidlet og forskningsbaseret oplysning og originalt og højaktuelt debatindlæg er prisværdig. Bogen er letlæst og fortjener at blive læst - ikke mindst af de politikere, der efter terrorens eller ondskabens anslag gerne stiller sig op på en scene og mener at vide, hvordan vi skal forholde os til og modarbejde dem iblandt os, der er villige til at tage vores liv i en højere sags tjeneste."

 

Tilføjet til kurven

Gå til kassen