Aarhus Universitetsforlag
Cover

Udfordringer i filosofisk pædagogik

En del af fagområderne og


Udsolgt fra forlaget

290 sider
Paperback
ISBN 87 7613 117 3

Af


Del:

Mere om bogen

Om bogen

Filosofisk pædagogik er i dag en af pædagogikkens mest ekspansive deldiscipliner. Den er dog meget ældre end det fag, den i dag er en del af, og har sine rødder i antikkens græske filosofi. I denne bog møder vi repræsentanter for samtidig filosofisk pædagogik i de nordiske lande, og en mangfoldighed af forskellige emner behandles ud fra forskellige udgangspunkter. I bogen afspejles variationerne i bidragene fra 13 forskere, som behandler spørgsmål inden for den filosofiske pædagogiks hovedområder. Bogens første del behandler ontologiske spørgsmål, anden del værditeoretiske problemstillinger, tredje del befinder sig i grænseområdet mellem pædagogisk praksis og pædagogisk teori, og fjerde del har et videnskabsteoretisk perspektiv på pædagogisk forskning.
Udfordringer i filosofisk pædagogik giver derfor et godt billede af den aktuelle situation for filosofisk pædagogik i Norden.
Udfordringer i filosofisk pædagogik er beregnet til undervisning på videregående uddannelser, men henvender sig til alle, som arbejder med pædagogik og er interesserede i en dybere forståelse af pædagogikkens forudsætninger.

Tilføjet til kurven

Gå til kassen