Aarhus Universitetsforlag
Cover

Tarmen

En del af serien Tænkepauser – viden til hverdagen (94) ,


{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}
Køb abonnement
60 sider
Paperback
ISBN 978 87 7219 071 6

Af


Del:

Mere om bogen

Om bogen

Tarmen lever i mørke. Vi taler ikke om dens beskidte arbejde. Vi går bare på toilettet og trykker til bag lukket dør. Det er dog ifølge Christian Lodberg Hvas, Aarhus Universitets ekspert i mavefornemmelser m.m., på tide at belyse andet end tarmens tabubelagte slutprodukt. Denne bugtede fordøjelseskanal er slyngveninde med hjernen, besørger en røvfuld livsvigtige næringsstoffer og laver hormoner, der styrer energi, humør og appetit hos fisens ejermand. Og som rosinen i pølseenden kan dens indhold kurere andre menneskers skrækkelige sygdomme. Slut prut finale.

Pressen skrev

Jyllands-Posten
Interview: "Går du på toilet, når du skal? For mange er afføring et tabu"
25.12.2021

Lektørudtalelse, DBC
"En uhøjtidelig og letlæst ekspertgennemgang af tarmens ve og vel, baseret på nyeste forskning (...) i en muntert causerende tone.

(...) Jeg troede ikke, at en bog om tarmproblemer kunne eller burde være morsom, men det lykkes med stort held, samtidig med et fagligt velfunderet niveau. Det er fremragende formidling af et normalt tabubelagt og lidt skamfuldt emne, og man bliver som læser meget klogere på denne yderst centrale del af sin krop."

Tilføjet til kurven

Gå til kassen