Aarhus Universitetsforlag
Cover

Sundhedspædagogik og sundhedsfremme

Teori, forskning og praksis

En del af fagområdet


{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}

314 sider
Paperback
ISBN 978 87 7934 399 3

Redigeret af
og

Med bidrag af
, , , , , , , , , , , , , , og


Del:

Mere om bogen

Om bogen

Sundhed er en ressource til vækst og udvikling både for den enkelte og samfundet og er derfor et højt prioriteret politisk område. Den politiske opmærksomhed har ført til, at vi i hverdagen ofte møder krav om at tage ansvar og beslutninger i komplekse sundhedsmæssige sager.

Sundhedspædagogik er et væsentligt redskab, når målet er at udvikle forskellige gruppers kompetencer, så de kan varetage og fremme egen og andres sundhed. Sundhedspædagogik spiller også en væsentlig rolle i samarbejdet mellem professionelle og forskellige grupper af mennesker som fx børn, unge, ældre, patientgrupper og socialt udsatte.

Bogen præsenterer forskningsbaserede og praksisrelevante perspektiver på sundhedspædagogik. Den henvender sig til forskere, studerende og professionelle, der arbejder med uddannelse, udvikling, evaluering og forskning inden for sundhedspædagogik og sundhedsfremme.

Pressen skrev

Frederik Alkier Gildberg Sygeplejeforskning

"Bogen lever op til formålet og levere varen når det kommer til at fortsætte og nuancere centrale begreber og tænkninger ind i samarbejdet mellem sundhedspersonale og brugere og bidrager derfor også med både gamle og nye perspektiver relevante for forskning og udvikling af sygepleje."

Tilføjet til kurven

Gå til kassen