Aarhus Universitetsforlag
Cover

Stegt flæsk med persillesovs

2014

En del af serien 100 danmarkshistorier (57) , og fagområdet


Forudbestil : 100,00 kr.

Tak for din interesse i Stegt flæsk med persillesovs: 2014. Bogen udkommer 09. juni 2022. Hvis du udfylder denne formular, giver vi dig besked, når bogen kan leveres.

Tak for din forudbestilling. Du hører fra os når Stegt flæsk med persillesovs: 2014 er klar til bestilling 09. juni 2022.

Køb abonnement
100 sider
Hardback
ISBN 978 87 7219 597 1

Af


Del:

Mere om bogen

Om bogen

Stegt flæsk med persillesovs gjorde rent bord, da danskerne i 2014 stemte om en nationalret. Afgørelsen blev krydret med en delikat gang mundhuggeri om mormormad, kønsroller, frikadeller i børnehaven og nationale tilhørsforhold. For mad er langt mere end kalorier og vitaminer. Den er sovset ind i traditioner, idealer, fordomme, kultur og teknologisk udvikling. Nutidens idéer om ægte dansk mad er en smagfuld stuvning af både mælkecentrifuge, skåneærmer, konserves, dybfrost, madpyramider og seks-om-dagen-kampagner. Og mon ikke fremtidens anretninger – på vores lille planet – byder på flere grønne certifikater, insekter og bæredygtige superfoods. For du er, hvad du spiser.

Sæt dig til bords med Caroline Nyvang, seniorforsker ved Det Kgl. Bibliotek, som serverer en appetitlig lille bog om dansk madkultur og kulinarisk egenart. Velbekomme.

Thomas Oldrup

Thomas.JPG

Cand.mag. i historie og retorik. Thomas er ansvarlig for forlagets historieudgivelser og arbejder især med serien 100 danmarkshistorier, der ud over bøgerne omfatter videnspredning gennem en række partnere. Tidligere har han været dansk redaktør for bladet Alt om Historie, lavet radio, holdt foredrag, undervist og skrevet et hav af artikler og en halv snes bøger.

Thomas Oldrup

Redaktør

Telefon: +45 53 55 01 59

to@unipress.au.dk

Tilføjet til kurven

Gå til kassen