Aarhus Universitetsforlag
Cover

Socialpædagogisk metodeudvikling

Forskningsevaluering af et fotoprojekt på Projekt- og Døgninstitutionen Hjulmagerstien

En del af fagområderne og


Udsolgt fra forlaget
{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}

162 sider
Paperback
ISBN 87 7701 984 9

Af
og


Del:

Mere om bogen

Om bogen

Socialpædagogisk metodeudvikling indeholder en beskrivelse af en forskningsevaluering af et socialpædagogisk metodeudviklingsprojekt på Projekt- og Døgninstitutionen Hjulmagerstien, hvor man gennem en 2-årig projektperiode har anvendt foto som redskab i det socialpædagogiske arbejde med de indskrevne unge. Forskningsevalueringen er foretaget som en kvalitativ interviewundersøgelse blandt medarbejdere og unge på Projekt- og Døgninstitutionen Hjulmagerstien.

Forskningsevalueringen perspektiveres med teoretiske diskussioner af socialpædagogikkens ændrede samfundsmæssige funktioner og opgaver. Udviklingen af tidssvarende metoder i socialpædagogikken går således hånd i hånd med den pædagogiske sociologis behov for at nytænke forholdet mellem individ og samfund, herunder de klassiske sociologiske begreber om integration, normalisering mv.

Denne udgivelse indeholder tillige en supplerende artikel om en udstilling af kollager, som en af de unge i fotoprojektet har haft i tilknytning til projektet. Kollagerne er lavet af Ingo Simonsen, og artiklen er skrevet af lektor Søren Nagbøl.

Tilføjet til kurven

Gå til kassen