Aarhus Universitetsforlag
Cover

Selvet og dets forbundetheder

selvpsykologi i forhold til børn af psykisk syge forældre

En del af fagområderne og


Udsolgt fra forlaget

{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}

191 sider
Paperback
ISBN 87 7613 039 8

Af


Del:

Mere om bogen

Om bogen

Børn af psykisk syge forældre er en ofte overset gruppe. Ikke kun i samfundet. Men også i behandlersystemet. I bogen beskriver psykologerne Tina Wigen og Marianne Kjerulff Reinholt, hvordan den østrigske psykolog Heinz Kohuts selvpsykologiske metode kan hjælpe børn af psykisk syge.

I selvpsykologien sættes fokus på de mellemmenneskelige relationers betydning af at have en empatisk tilgang i mødet med andre mennesker. Det er disse to indfaldsvinkler, selvpsykologien bruger i arbejdet med udsatte børn og deres familier.

Ifølge forfatterne er det vigtigt at finde ud af, hvor meget og hvordan forældrenes psykiske sygdom påvirker børnene. Dernæst skal man etablere et netværk omrking hvert barn ved for eksempel at sørge for, at det har mindst én god og nær relation.

Bogen henvender sig bredt til psykologer, psykologistuderende, rådgivere, pædagoger, undervisere og behandlere. Desuden kan den også hjælpe voksne børn af psykisk forældre i deres arbejde med sig selv og afklare deres relation til deres forældre.

Tilføjet til kurven

Gå til kassen