Aarhus Universitetsforlag
Cover

Refleksioner

Erik A. Frandsens kunst på Aarhus Universitet

En del af fagområdet


Udsolgt fra forlaget

{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}

76 sider rigt illustreret
Paperback
ISBN 978 87 7934 524 9

Af

Med bidrag af
, , , og


Del:

Mere om bogen

Om bogen

Den 25. september 2009 kunne Aarhus Universitet indvie en stor udsmykning udført af billedkunstneren Erik A. Frandsen. Udsmykningen, der består af værker af meget forskellig art, befinder sig i bygning 1430, Nordre Ringgade 1, hvor rektoratet og universitetets bestyrelse har til huse. Hermed har universitetet føjet endnu en række væsentlige kunstværker til de efterhånden ganske mange, som studerende og ansatte færdes blandt til hverdag på den gule campus.

Denne bog er en præsentation af Erik A. Frandsens udsmykning og samtidig en fejring af, at kunsten så fint kan finde rum på universitetet.

Frandsen har komponeret en helhed ud af en mangfoldighed af værker: to mosaikker udført i en årtusindgammel italiensk håndværkstradition, en hel væg af spejlblanke stålplader med indgraverede blomster, et hvidmalet aluminiumsrelief og en række oliemalerier.

Det er værker, der med deres genkendelige motiver forholder sig til virkeligheden, men som også på hver sin måde præsenterer os for en forvandling af den.

I den forstand har kunsten samme mål som universitetet: Det handler om refleksioner over, hvordan verden hænger sammen, og om hvordan vi opfatter den.

Tilføjet til kurven

Gå til kassen