Aarhus Universitetsforlag
Cover

Opera

90 værker akt for akt

En del af fagområdet


{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}

488 sider
Hardback
ISBN 978 87 7219 880 4

Af


Del:

Mere om bogen

Om bogen

Uanset om man skal se opera for første eller 117. gang i sit liv, har man glæde af at sætte sig ind i, hvad operaen handler om. Handlingen kan i mange operaer nemlig være mildest talt indviklet, og selvom man nyder musikken, stemmepragten og scenografien, bliver oplevelsen først fuldendt, når man kan følge med i, hvad der foregår – scene for scene, akt for akt.

Opera. 90 værker akt for akt gennemgår i detaljer handlingen i de hyppigst opførte og mest populære operaer. Udvalgt fra 400 års farverig operahistorie. Ledsaget af nutidige og historiske illustrationer fra opførelser i ind- og udland.

LEIF V.S. BALTHZERSEN er mag.art. i musikvidenskab. Han har arbejdet med musikformidling i over 30 år og er en efterspurgt foredragsholder i hele landet.

Pressen skrev

Lars Ole Bonde, Kulturkapellet
"Alle handlingsgennemgange er grundige, men uden at gå unødigt i detaljer. Det er et fint greb at indføje titlerne på de vigtigste arier, duetter og ensembler, der hvor de optræder. (...) På sine egne præmisser fungerer bogen virkelig godt. Den er skrevet af en særdeles kyndig opera-ekspert, som er i stand til at skære ind til benet og præsentere værkets handling på bedste vis."

Lektørudtalelse, DBC
"Det er en flot udgivelse, som har fokus på handlingen frem for musikken, og som vil være yderst brugbar inden en debut som operagæst"

PULS, P2
Radioprogram: "Musiker og komponist på samme tid"
10.11.2023

Tilføjet til kurven

Gå til kassen