Aarhus Universitetsforlag
Cover

Natur

En del af serien Tænkepauser – viden til hverdagen (9) , og fagområdet


{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}
Køb abonnement
60 sider 1. udg., 2. opl.
Paperback
ISBN 978 87 7124 083 2

Af


Del:

Mere om bogen

Om bogen

Separationen mellem natur og menneske kræver nu, at vi enten begærer permanent skilsmisse, fordi det er blevet for besværligt at leve sammen, eller at vi indstiller os på fredelig sameksistens og satser på biodiversitet. Men det sidste er svært, konstaterer Rasmus Ejrnæs, seniorforsker ved Aarhus Universitet. Især når det drejer sig om havens terrorister: dræbersneglen - som dog hverken æder kattekillinger eller spædbørn - og solsorten. Åh, solsort, du som tager al erotik fra de dybrøde kirsebær ved først at fortære dem - for siden at overskide havemøblerne!

 

Indholdsfortegnelse

Iris og sand i øjet

Døden i det grønne

Misvækstens nådegave

Åbne døre og lukkede magter

Flere slags elefanter

Jakob Vestergaard

Jakob Vestergaard

Cand.mag. i medievidenskab og multimedia. Jakob er redaktør af serien Tænkepauser og arbejder derudover oftest med bredt formidlende bøger. Han er også magasinredaktør ved Jyllands-Posten og har tidligere været bl.a. rejseredaktør for Dagbladet Information, redaktør i Politikens Hus, ekstern lektor på Aarhus Universitet og medieforsker i DR.

Jakob Vestergaard

Projektredaktør

Telefon: +45 53 55 05 42

jav@unipress.au.dk

Pressen skrev

Rune Engelbrecht Larsen, Politiken

"Blandt en stribe spændende forskere leverer ikke mindst Rasmus Ejrnæs lærerig læseoplevelse i denne serie med bogen Natur, der til trods for sit omfangsrige og komplekse emne er forbløffende velskrevet, letforståelig og skarp."

"Men i mine øjne har [...] Rasmus Ejrnæs skrevet [en af] to af årets store læseoplevelser. Jeg har ikke anmeldt dem her i avisen, men hvis jeg skulle, ville de hver indkassere seks hjerter - og seks hjerner."

 

Presserum

I presserummet kan du finde pressemeddelelser og forsidebilleder. Du er altid velkommen til at kontakte os her https://unipress.dk/kontakt/, hvis du mangler andet materiale.

Forfatterfoto (fotokreditering: Poul Ib Henriksen)

Forside, høj opløsning (pdf-format)

Forside (jpeg)

Download pressemeddelelse (pdf-format)

Tilføjet til kurven

Gå til kassen