Aarhus Universitetsforlag
Cover

Modernisering af den offentlige sektor

Pædagogisk sociologi bind II

En del af fagområderne og


Udsolgt fra forlaget

{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}

143 sider
Paperback
ISBN 9 788776 841775

Redigeret af
og


Del:

Mere om bogen

Om bogen

Fornyelse og modernisering af staten og dens offentlige sektorer er ikke et historisk nyt fænomen. Derimod er målrettetheden, graden af intensitet og størrelsen af moderniseringsfeltet gennem de sidste 30 år forskellig fra tidligere reformperioder.

I moderniseringsprocessen er uddannelse blevet en vare, hvilket blandt andet kan ses af den fælles lovgivning for de mellemlange videregående uddannelser. Bogens fokus er moderniseringsprocesserne i forbindelse med de mellemlange videregående uddannelser og de erhverv, som disse uddannelser kvalificerer til.

Forfatterne Knud Jensen, Niels Rosendal Jensen og Stephen A. Walker henter eksempler fra uddannelsesverdenen i deres analyse af moderniseringen i Danmark og dens tætte sammenknytning med globale og især europæiske forhold. Artiklerne giver mulighed for at forstå vilkår og muligheder for professionsbacheloruddannelserne og de erhverv, som de rettes mod, og udviklingen af uddannelse som en vare.

Bogen er en del af serien Pædagogisk Sociologi, som er skrevet af forskere eller nære forskningskolleger knyttet til Institut for Pædagogisk Sociologi ved Danmarks Pædagogiske Universitetsskole, Aarhus Universitet.

Tilføjet til kurven

Gå til kassen