Aarhus Universitetsforlag
Cover

Menneske, kultur, evolution

Et biokulturelt perspektiv

En del af fagområderne , , og


Forudbestil

Tak for din interesse i Menneske, kultur, evolution: Et biokulturelt perspektiv. Bogen udkommer 04. april 2019. Hvis du udfylder denne formular, giver vi dig besked, når bogen kan leveres.

Tak for din forudbestilling. Du hører fra os når Menneske, kultur, evolution: Et biokulturelt perspektiv er klar til bestilling 04. april 2019.


280 sider ill.
Paperback
ISBN 978 87 7184 553 2

Redigeret af
, og

Med bidrag af
, , , , , , , , , , , , , , , og


Del:

Mere om bogen

Om bogen

Vi kan lige så godt indrømme det. Hver især finder vi os selv dybt interessante. Det er kun naturligt. Alle dyr er optagede af deres eget ve og vel. Men modsat alle andre dyr har vi mennesker udviklet så stor en hjerne, at vi kan reflektere over ikke bare vores egen adfærd, men hele den menneskelige evolution og kultur og deres indbyrdes sammenhænge. Vi kan faktisk lære en hel del om os selv ved at studere vores biokulturelle arv. Både hvorfor vi på relativt kort tid er endt med at dominere kloden, og hvorfor vi i alverden finder alt fra politik til gyserfilm og korsetter så utroligt ophidsende.

Menneske, kultur, evolution - et biokulturelt perspektiv undersøger de biologiske og kulturelle træk, der både forbinder os med og adskiller os fra resten af Jordens dyrebestand og knytter os intimt til de menneskearter, der tidligere har levet og sat spor i vores DNA. Arven fra vores fjerne forfædre og formødre bærer vi med os hele tiden, selv når vi foretager noget så nyt og moderne som at lytte til musik og se tegnefilm. Eller bliver forelskede i andre end os selv.

Tilføjet til kurven

Gå til kassen