Aarhus Universitetsforlag
Cover

Magi

En del af serien Tænkepauser – viden til hverdagen (20) , og fagområderne , , , og


{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}
Køb abonnement
60 sider
Paperback
ISBN 978 87 7124 344 4

Af


Del:

Mere om bogen

Om bogen

Bank under bordet, salt over venstre skulder, 7-9-13 og så videre. Vi kender alle til magi og kan hårdt presset nok også indrømme, at vi tror og håber på, at visse handlinger vil forbedre vores chancer for at få et bestemt ønske opfyldt. Det er ikke så underligt, for magi er ikke blot et fjernt anliggende for haitianske voodoopræster, men kan findes overalt i vores egen højteknologiske kultur. Gud ske tak og lov for, at vi har Jesper Sørensen, Aarhus Universitets egen heksedoktor, så vi kan få styr på vores overtro. Han tager kun 49,95 kr. for en times magisk tænkning.

 

Indholdsfortegnelse

Velkommen til en magisk verden

Ude og hjemme ─ i fortid og nutid

Magi i maskinrummet

Magi møder verden

Jakob Vestergaard

Jakob Vestergaard

Cand.mag. i medievidenskab og multimedia. Jakob er redaktør af serien Tænkepauser og arbejder derudover oftest med bredt formidlende bøger. Han er også magasinredaktør ved Jyllands-Posten og har tidligere været bl.a. rejseredaktør for Dagbladet Information, redaktør i Politikens Hus, ekstern lektor på Aarhus Universitet og medieforsker i DR.

Jakob Vestergaard

Projektredaktør

Telefon: +45 53 55 05 42

jav@unipress.au.dk

Pressen skrev

Maria Guldager Rasmussen, Litteratursiden

"Tænkepausen Magi er nøjagtigt lige så vellykket, som de andre 'Tænkerpauser', jeg har læst. Kort, præcist og konkret føres læseren et lille stykke vej ind noget, der i virkeligheden er meget stort og omfangsrigt. Men alligevel føler man sig absolut beriget. It's a kind of magic, isn't it?"

Annemette Schønberg Johansen, lektørudtalelse

"god folkeoplysning i form af en letlæst, fagligt seriøs behandling af emnet"

"Bogen fungerer godt som alment læsbar folkeoplysning og giver et hurtigt overblik over aktuel forskningsmæssig viden og folkelig praksis." 

Birte Strandby, Bogvægten

"Jesper Sørensens Magi  er et tankevækkende indslag i dagens debat, og måske finder vi ad den vej en sammenhæng til den megen fantasy litteratur der udgives i tiden."

 

 

Presserum

I presserummet kan du finde pressemeddelelser, forsidebilleder og forfatterfoto. Du er altid velkommen til at kontakte os her https://unipress.dk/kontakt/, hvis du mangler andet materiale.

Forfatterfoto (fotokreditering: Poul Ib Henriksen)

Forside, høj opløsning (pdf-format)

Forside (jpeg)

 

Download pressemeddelelse (pdf-format)

Tilføjet til kurven

Gå til kassen