Aarhus Universitetsforlag
Cover

Mad fra ord til bord

- kogebøger i 400 år

En del af fagområderne og


{{variant.title}}: {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}}{{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}

98 sider
Paperback
ISBN 87 7701 783 8

Af


Del:

Mere om bogen

Om bogen

Udgivelsen består af to separate bind:

"Mad fra ord til bord - kogebøger i 400 år" af Helle Brønnum Carlsen og "Mad fra ord til bord - lærebøger i 100 år" af Jette Benn.

"Mad fra ord til bord - Kogebøger i 400 år og lærebøger i 100 år" var temaet for en bogudstilling, der markerede, at hjemkundskabsuddannelsen og efteruddannelsen i 1999 havde 100 års jubilæum, idet uddannelsen til skolekøkkenlærerinde startede 1.12.1899 på det, der senere blev til Statens Lærerhøjskole, og som i dag er Danmarks Lærerhøjskole.

Tilføjet til kurven

Gå til kassen