Aarhus Universitetsforlag
Cover

Livshistorien

En del af serien Tænkepauser – viden til hverdagen (5) , og fagområderne og


{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}
Køb abonnement
60 sider
Paperback
ISBN 978 87 7124 073 3

Af


Del:

Mere om bogen

Om bogen

Hvem var mennesket bag myten Mærsk McKinney Møller egentlig? Og hvordan blev Zlatan Ibrahimovic sådan en dygtig fodboldspiller? Vi sluger biografier råt og bruger de kendte menneskers historie til at spejle vores liv i. Men ikke kun de berømte har en historie at fortælle – vi har alle en livshistorie, og den er afgørende for vores identitet. Psykolog Dorthe Kirkegaard Thomsen, lektor ved Aarhus Universitet, viser, at vi bruger livshistorien til at navigerer med, og at ikke alle historier er lige gode kompas, hvis du sigter efter et vellykket liv.

 

 

Indholdsfortegnelse

Hvem er jeg?

Dig og verden

Den gode livshistorie

Holder det?

Livshistoriens lykke

Jakob Vestergaard

Jakob Vestergaard

Cand.mag. i medievidenskab og multimedia. Jakob er redaktør af serien Tænkepauser og arbejder derudover oftest med bredt formidlende bøger. Han er også magasinredaktør ved Jyllands-Posten og har tidligere været bl.a. rejseredaktør for Dagbladet Information, redaktør i Politikens Hus, ekstern lektor på Aarhus Universitet og medieforsker i DR.

Jakob Vestergaard

Projektredaktør

Telefon: +45 53 55 05 42

jav@unipress.au.dk

Pressen skrev

Mette Fersum, lektørudtalelse

"Bogen er interessant. Den er et godt udgangspunkt for en diskussion om, hvem er jeg, hvad er min livshistorie, hvad kan jeg lære af andres livshistorier. I et bredere perspektiv kan den bruges til at tale om, hvordan kulturen påvirker vores måde at fortælle livshistorier på, og hvordan vi navigerer efter den."

Asger Sørensen, Kritik

"glimrende analyse" 

Presserum

I presserummet kan du finde pressemeddelelser og forsidebilleder. Du er altid velkommen til at kontakte os her https://unipress.dk/kontakt/, hvis du mangler andet materiale.

Forfatterfoto (fotokreditering: Poul Ib Henriksen)

Forside, høj opløsning (pdf-format)

Forside (jpeg)

Download pressemeddelelse (pdf-format)

Tilføjet til kurven

Gå til kassen