Aarhus Universitetsforlag
Cover

Kunsthistoriske Kontakter

- Tværfaglige Dialoger

En del af fagområdet


Udsolgt fra forlaget

{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}

284 sider ill.
Paperback
ISBN 87 7288 954 3

Redigeret af
og

Med bidrag af
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , og


Del:

Mere om bogen

Om bogen

Hvad er kunsthistoriens kerneområder? Hvor ligger fagets grænser? Og hvordan kan en tværfaglig dialog udfolde sig med og mod kunsthistorien? Der er omtrent lige så mange svar som der er kunsthistorikere, men ét er alle enige om: Kunsthistorien griber dybt ind i en række andre humanistiske fag, men også i f.eks. naturvidenskabelige, teologiske, samfundsvidenskabelige og andre forskningsområder.

12 kunsthistorikere fra Institut for Æstetiske Fags Afdeling for Kunsthistorie ved Aarhus Universitet har hver udfordret en eller flere repræsentanter fra en række andre fagområder. Resultatet er en bred vifte af artikler, hvor kunsthistorikere møder forskere fra andre fag, arkitekter og udøvende kunstnere; og hvor det kunsthistoriske felt afsøger og møder det, der ligger udenfor.

Kunsthistoriske kontakter - tværfaglige Dialoger peger på, hvor kunsthistorie som fag- og forskningsområde befinder sig i dag. Som bidragene viser, er det langt fra et entydigt ståsted. Det er et felt i bevægelse og udvikling.

Pressen skrev

Eva Pohl Berlingske Tidende

"... en frugtbar og sine steder nødvendig dialog udfolder sig mellem kunsthistorikere og repræsentanter fra andre forskningsområder."

Tilføjet til kurven

Gå til kassen