Aarhus Universitetsforlag
Cover

Kunst, kultur og deltagelse

En del af fagområderne og


Forudbestil

Tak for din interesse i Kunst, kultur og deltagelse: . Bogen udkommer 16. januar 2019. Hvis du udfylder denne formular, giver vi dig besked, når bogen kan leveres.

Tak for din forudbestilling. Du hører fra os når Kunst, kultur og deltagelse: er klar til bestilling 16. januar 2019.


252 sider ill.
Paperback
ISBN 978 87 7184 531 0

Redigeret af
og

Med bidrag af
, , , , , , , , , , , , og


Del:

Mere om bogen

Om bogen

Deltagelse er et nøgleord i samtidens kunst- og kulturliv. Både kunstnere og kulturinstitutioner eksperimenterer med at udvikle kommunikationsformer, der inddrager publikum på nye måder. Museer, teatre og biblioteker arbejder med at lade borgerne komme til orde og styrke deres medbestemmelse og medskabelse. Bag initiativerne ligger ofte et ønske om et mere åbent og tilgængeligt kulturliv og et mere lige og demokratisk samfund. En vigtig konsekvensens er, at institutionerne selv forandres.

Kunst, kultur og deltagelse præsenterer en række aktuelle eksperimenter med deltagelse i kunst- og kulturlivet. Bogens forfattere stiller skarpt på de teoretiske og metodiske udfordringer, der ligger i at udvikle, designe, facilitere og evaluere deltagelsesprojekter. Eksemplerne spænder fra Aarhus 2017 og Kbh Læser til et biblioteksprojekt i Østjylland og et byudviklingsprojekt i Greve, fra europæiske kulturhuse til store kulturinstitutioner som ARoS, Trapholt, Det Kgl. Teater og Statens Museum for Kunst.

Tilføjet til kurven

Gå til kassen