Aarhus Universitetsforlag
Cover

Kreativitet

En del af serien Tænkepauser – viden til hverdagen (61) ,


{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}
Køb abonnement
60 sider
Paperback
ISBN 978 87 7124 923 1

Af


Del:

Mere om bogen

Om bogen

Engang var kreativitet forbeholdt gale genier, plagede ånder og anarkistiske grænsegængere. I dag skal vi alle være kreative, og vi forventer en blomstrende kreativitet hos os selv og hinanden. For kreativitet er nu løsningen på både stort og småt. Men hvis vi alle sammen forlader os på den samme idé, er ingen af os vel specielt kreative? Det skulle da lige være Jan Løhmann Stephensen, Aarhus Universitets mest kreative sjæl. Han kan rent faktisk tænke et par selvstændige tanker om, hvorfor kreativitet ikke nødvendigvis er svaret på alting.

Indholdsfortegnelse

Fra Thailand til Klitmøller

Kreativiteternes historie

Skabende teknologier

Gale mænd - og kvinder

Imod og med samfundet

Jakob Vestergaard

Jakob Vestergaard

Cand.mag. i medievidenskab og multimedia. Jakob er redaktør af serien Tænkepauser og arbejder derudover oftest med bredt formidlende bøger. Han er også magasinredaktør ved Jyllands-Posten og har tidligere været bl.a. rejseredaktør for Dagbladet Information, redaktør i Politikens Hus, ekstern lektor på Aarhus Universitet og medieforsker i DR.

Jakob Vestergaard

Projektredaktør

Telefon: +45 53 55 05 42

jav@unipress.au.dk

Pressen skrev

Lotte Kirkeby Hansen, Kristeligt Dagblad

"Kreativitet var engang et begreb, man forbandt med de få, men i dag er det blevet allemandseje. Desværre, fremgår det af fortræffelig ny Tænkepause"

"Jan Løhmann Stephensen [...] guider klogt og køligt sin læser gennem kreativitetens jungle i Tænkepause nummer 61." 

"Det lykkes på forbilledlig vis - også at folde perspektivet ud, så den historiske gennemgang af fænomenet fører os helt op til i dag, til en tids-og samfundsdiagnose, hvor kreativitet er blevet hvermandseje og nærmest et imperativ."

Inger Nygaard Kaad, lektørudtalelse

"Bogen er meget letlæselig, samtidig med at forfatteren introducerer og bruger teoretikere og filosoffer. Forfatteren inddrager også sine egne erfaringer og gør ved disse eksempler bogen meget jordnær. En god appetitvækker, der giver lyst til at læse mere om kreativitet."

 

Presserum

I presserummet kan du finde pressemeddelelser, forsidebilleder og forfatterfoto. Du er altid velkommen til at kontakte os her https://unipress.dk/kontakt/, hvis du mangler andet materiale.

Forfatterfoto (fotokreditering: Poul Ib Henriksen)

Forside, høj opløsning (pdf-format)

Forside (jpeg)

 

Download pressemeddelelse (pdf-format)

Tilføjet til kurven

Gå til kassen