Aarhus Universitetsforlag
Cover

Kød

En del af serien Tænkepauser – viden til hverdagen (60)


Forudbestil

Tak for din interesse i Kød: . Bogen udkommer 04. juni 2018. Hvis du udfylder denne formular, giver vi dig besked, når bogen kan leveres.

Tak for din forudbestilling. Du hører fra os når Kød: er klar til bestilling 04. juni 2018.

Køb abonnement
60 sider
Paperback
ISBN 978 87 7184 488 7

Af


Del:

Mere om bogen

Om bogen

De fleste af os elsker kød, og bare tanken om fedtdryppende steaks får munden til at løbe i vand. Men kød er ikke så uskyldig en næringskilde, som supermarkederne gerne vil bilde os ind. Millioner af dyr får hver dag en boltpistol for panden og en tur gennem kødhakkeren for at tilfredsstille vores kødelige lyster, og spørgsmålet om frikadeller eller ej bringer altid blodet i kog hos gud og hvermand. Det er vist på tide, at Jonatan Leer, kødæder med samvittighedskvaler ved Aarhus Universitet, giver os ren besked om, hvad det er ved kødet, der får safterne til at stige.

Indholdsfortegnelse

Den, der spiser flæskesteg

Kødelige lyster

Nationens ret

Usikker status

Søren Mogensen Larsen

Søren

Cand.mag. i litteraturhistorie. Søren arbejder primært med rejsebøgerne Vide verden og serien Tænkepauser. Han begyndte sin redaktørkarriere på forlaget Turbine, men et barselsvikariat åbnede døren til universitetsforlaget.

Søren Mogensen Larsen

Redaktionschef

Telefon: +45 53 55 04 30

sml@unipress.au.dk

Tilføjet til kurven

Gå til kassen