Aarhus Universitetsforlag
Cover

Homers Iliade

Oversat og indlæst af Otto Steen Due

En del af fagområderne , og


{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}

0 sider MP3-cd
AudioBook
ISBN 978 87 7934 448 8


Del:

Mere om bogen

Om bogen

Europæisk historie begynder med Iliaden, der er Homers udødelige epos om de achaiske og trojanske helte. Siden har talløse digtere hentet inspiration og materiale fra denne grundfortælling. Den foreligger nu på dansk i Otto Steen Dues indlevede og medrivende oplæsning.

Otto Steen Due (1939-2008), professor, dr.phil., er kendt for sine nyoversættelser af antikkens største værker. Otto Steen Due har bl.a. oversat Ovids Metamorfoser, Eskapader og Elskovskunst, Vergils Aeneide, Homers Odyssé samt en række andre klassiske skrifter.

Lydbøger på mp3-cd kan afspilles på de fleste nyere anlæg, på computere, dvd-afspillere og lignende. De kan overføres til iPods, mp3-afspillere og andre mobile afspillere.

Pressen skrev

Gertrude Kiel, Politiken

"Hvis man aldrig rigtig fik læst andet end den første linje af Homers 'Iliaden', men egentlig synes, eposset burde være en del af enhvers grundlæggende dannelse, har man nu chancen for at tage revanche. Hvad der ellers kunne virke uforeneligt med en stresset hverdag, bliver nemlig muliggjort af en lydbogsudgivelse fra Aarhus Universitetsforlag.

"Men nu er der altså ikke flere undskyldninger: små 1.181 minutters græsk krigsdrama til at forsøde strygningen, bilturen, opvasken eller bare hverdagen generelt."

Christian Rasmussen, litteratur.nu

"Man kan godt allerede nu forberede sig på at ofre en hekatombe eller to til disse herlige lydbøger, det er ren ambrosia for øregangene. Dues stemme egner sig fornemt til opgaven, og med hans naturlige forståelse af rytmen og takten i versene bliver det helt perfekt, og man mangler bare en buldrende arne og et glas krydret vin i hånden for at fuldende oplevelsen. Men muserne var så sandelig med Otto Steen Due, så tøv ikke med at høre ham fortælle [...]"

Tilføjet til kurven

Gå til kassen