Aarhus Universitetsforlag
Cover

Gaven

En del af serien Tænkepauser – viden til hverdagen (44) ,


{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}
Køb abonnement
60 sider
Paperback
ISBN 978 87 7184 183 1

Af


Del:

Mere om bogen

Om bogen

"Sig det med blomster", lyder Interfloras motto, men forretningen har ikke patent på ideen. Vi har givet gaver i millioner af år for at opbygge, bevare og bryde vore forbindelser til hinanden. Men en bemalet mælkekarton kan kun børn slippe af sted med, og en bårebuket til et bryllup falder næppe i god jord. Den rette gave kræver fingerspidsfornemmelse. Heldigvis er Anders Klostergaard Petersen, professor ved Aarhus Universitet, i sit gavmilde hjørne: En Tænkepause kan nemlig også være en gave. Er du begavet, så giv en gave, når du vil åbne verden.

 

 

 

Indholdsfortegnelse

Forspil

Forsoning og mangfoldighed

Teoretisk mellemspil

Evolution og gaver

Efterspil

Jakob Vestergaard

Jakob Vestergaard

Cand.mag. i medievidenskab og multimedia. Jakob er redaktør af serien Tænkepauser og arbejder derudover oftest med bredt formidlende bøger. Han er også magasinredaktør ved Jyllands-Posten og har tidligere været bl.a. rejseredaktør for Dagbladet Information, redaktør i Politikens Hus, ekstern lektor på Aarhus Universitet og medieforsker i DR.

Jakob Vestergaard

Projektredaktør

Telefon: +45 53 55 05 42

jav@unipress.au.dk

Pressen skrev

Jeppe Krogsgaard Christensen, Berlingske

"tankevækkende"

Hans Gregersen, Nordjyske

"Derved sættes gaveanalysen og de religionsvidenskabelige begreber ind i en ny sammenhæng. Der tilbydes en ny version af videnskabernes enhed, og vi får nogle indblik i, hvad den akademiske verden arbejder med i den fortsatte undersøgelse af, hvad det specifikt menneskelige er. Gaven er den nyeste antropologi, pakket ind i Gaven."

Sanne Mendel, lektørudtalelse

"Tænkepausen Gaven er som de øvrige bøger i serien både hyggelig og informativ. For alle læsere, som holder af serien Tænkepauser."

"Tænkepauser er en fantastisk velinformerende og velskrevet serie om alt mellem himmel og jord og Gaven er ingen undtagelse. En ren nydelse at læse."

"Bogen er et must for biblioteket."

Presserum

I presserummet kan du finde pressemeddelelser, forsidebilleder og forfatterfoto. Du er altid velkommen til at kontakte os her https://unipress.dk/kontakt/, hvis du mangler andet materiale.

Forfatterfoto (fotokreditering: Poul Ib Henriksen)

Forside, høj opløsning (pdf-format)

Forside (jpeg)

 

Download pressemeddelelse (pdf-format)

Tilføjet til kurven

Gå til kassen